Sarıçam Belediyesi tarafından geçtiğimiz ayda gerçekleşen Meclis toplantısı öncesinde isimleri daha önceden belirlenen kadınlar için kura çekimi yapılmış ve kazanan 30 kişi ücretsiz Umre’ye gitmeye hak kazanmıştı. Başkan Bilal Uludağ,  Sarıçam Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve Sarıçamda Yaşam Derneği tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen Ücretsiz Umre organizasyonda kuradan ismi çıkan 30 kadının 24 Mart- 07 Nisan tarihleri arasında 14 günlük Ücretsiz Umre Yolculuğu Programına katılmaya hak kazandığını ifade etti.

Başkan Bilal Uludağ, “ İlk kez yapılan uygulama ile kura çekilişi sonunda 30 kişi belirlendi. Buradaki amaç vatandaşlarımızın o güzel kutsal toprakları gidip görmelerini sağlamak.  Onları uğurlamaktan son derece mutluyum. Buralara giden kadınlarımızın ibadetlerini ve ziyaretlerini Cenabı Allah kabul etsin. Güle güle gidip gelsinler. Bizler için de dua edin.”diye konuştu.

Umre’ye uğurlamaya Sarıçam belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra bazı birim müdürleri, 30 kadının ailesi ve yakınları katıldı. Dualarla uğurlanan kadınlar ise Başkan Bilal Uludağ’a kendilerine böyle bir imkânı sunduğu için teşekkür ettiler.