Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın talimatları  üzerine;  Zabıta Müdürlüğü Ekipleri  her yıl olduğu gibi bu yıl da Bayram öncesi bütün önlemleri alarak Mehmet Akif Ersoy mahallesi, Orhangazi mahallesi ve Gültepe mahallesinde ,  toplam 3 ayrı yerde kurban satış yerleri belirledi. Aynı zamanda kurban kesim yerleri için ise;  Orhangazi Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı üzeri ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Ulubatlı Hasan bulvarı kanal üzeri olmak üzere  2 alan belirlendi.

KESİM YERLERİ İÇİN İKİ BÖLGE

Sarıçam Belediyesi  ekiplerinin kurban satış yerlerinde  titizlikle , pandemi kurallarına dikkat ederek tüm önlemleri alarak çalışmalarını  tamamladığını ifade eden Başkan Bilal Uludağ şu sözleri dile getirdi;

Başkan Uludağ; “Kurban Bayramının  yaklaşması nedeniyle hemşerilerimizin  kurbanlıklarını  satın alabilecekleri ve kesebilecekleri yerleri  belirledik. Belediyemiz tarafından hazırlanan 3 farklı yerlerde bulunan kurban satış ve 2 bölgede kurban kesim yerlerini  oluşturduk. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Veteriner Hekimlerimizle ve ilave personeller görevlendirerek vatandaşların kurbanlarını rahatça satın almaları ve kesebilmeleri  için gereken önlemleri aldık. Görevlilerimiz ; satış ve kesim noktalarının temizliği, oluşacak diğer sorunlarla ilgili müdahalelerde bulunacaktır. Şimdiden bereketli, huzurlu ve mutlu bir bayram olmasını diliyorum... “dedi.