Makamda ziyarete gelen Muhtarları dinleyen ve not alan Başkan Vekili Sertaç Durak, "Muhtarlarmız bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Her gün halkın içinde olan Muhtarlarımız yaşanan sorunları belediyemize aktararak çözüme katkı veriyorar. Belediye olarak yapılan yatırımlarda bize yol gösteriyor, pusulamız oluyorlar. Başkanımız Zeydan Karalar'ın da yakın işbirliği içinde olduğu muhtarlarımızla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Vekili Durak Belediyeye ziyarete gelen Tüm muhtarlar Dernek Başkanı Ata Ürün, Pınar Mahallesi Muhtarı Saniye Çelik ,Bahçelievler Muhtarı Muzaffer Deveci,Yeni Mahalle Muhtarı İdris Demir,Yenidam Muhtarı Mehmet Seven ve Gürselpaşa Muhtarı Bünyamin Çapar'a Teşekkür etti.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI BOYVADAOĞLU'NDAN ZİYARET

Bu arada İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu da Başkan Vekili Sertaç Durak'ı ziyaret etti. Durak ve Boyvadaoğlu bir süre Belediye çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundu. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Vekili Durak "İl Başkanımız siyaseti bilen her zaman halkın içinde olan dava ve yol arkadaşımızdır.Kendisinin siyasi tecrübesi bize rehberlik etmektedir.Başkanının bu nazik ve anlamlı ziyareti beni fazlasıyla memnun etmiştir.Kendisine Teşekkür Ederim” diye konuştu.