Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan  Başkan Akay, ‘’ Yeni bir döneme giriyoruz bu dönem daha fazla çalışmanın daha fazla üretmenin gerektirdiği bir dönem. Ramazan ayının en önemli günü içerisindeyiz böyle bir günde çalışmanın ne derece önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu gün Kadir gecesi en önemli ve en değerli günümüz bu gün yapılan ibadetler son derece önemli Allah katında çok değeri var’

İşçi Çifte Bayram Yaptı…

Tüm çalışma arkadaşlarımızın Bayramını kutluyorum.Ailenizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum  Hepinizin bayram ikramiyeleri yatırıldı 2 milyon liranın üzerine bayram ikramiyesi hesablarınıza yatırıldı" dedi.

İşçilerde Toplu sözleşme heyecanı…

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay,’’Yeni bir döneme giriyoruz bu dönem’de daha fazla çalışmanın daha fazla üretmenin gerektirdiği bir dönem içerisindeyiz. Siz çalışma arkadaşlarımıza güveniyoruz. Çok çalışarak Seyhanı imrenilen bir ilçe yapacağız ayrıca önümüzdeki dönem de Seyhan imar aş personelleri ile toplu sözleşme yapılacak Bizim için en önemli ikramiye bu kentte Seyhan Belediyesinde Topluma haklımıza hizmet etmek en büyük ödüldür. Çok çalışarak Seyhanı imrenilen bir ilçe yapacağız bu konuda çok çalışacağınızdan eminim bu duygularla Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı Kutluyorum" dedi.