Seyhan Belediyesi, Coronavirüs nedeniyle Semt Pazarlarında hijyen kurallarının tam olarak uygulanması için kontrollerini sürdürüyor

Seyhan Belediyesi Zabıta ekipleri, Semt pazarlarında geçici olarak yasaklanan “Elle seçme” uygulamasını ve fiyat denetimini yaptı. Seyhan Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri de pazara gelen vatandaşın ateşini ölçerek muhtemel bir hastanın başkalarına Coronavirüsü bulaştırmasının önüne geçiyor. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da Adana Semt Pazarcıları Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay ile birlikte coronavirüs tedbirlerini ve uygulamaları yerinde denetledi.

KIYAFET ATÖLYESİNDE DİKİLEN PAZAR ÖNLÜKLERİ ESNAFA DAĞITILDI

Her alanda üretim sloganıyla hareket eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın, bu çerçevede hayata geçirdiği ve personelin iş kıyafetlerini diken “Kıyafet Atölyesi” bu kez Pazar esnafı için çalıştı. Coronavirüs salgını nedeniyle daha hijyenik bir çalışma ortamı oluşumuna katkı vermek üzere “Kıyafet Atölyesi”nde dikilen Pazar önlükleri, Başkan Akay ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Akçay tarafından dağıtıldı.

AKAY; MASKE, PAZAR ÖNLÜĞÜ VE ELDİVEN DAĞITTI, “HİJYEN KURALLARINA UYUN” ÇAĞRISI YAPTI

Başkan Akay, Akkapı Semt Pazarında gerçekleşen “Pazar Önlüğü” dağıtımında esnafa, daha etkin hijyen sağlanması için maske ve eldiven de verdiAdana Semt Pazarcıları Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay’ın da katıldığı dağıtımda Başkan Akay esnafın hijyen kurallarına uymasını ve kişisel mesafeyi koruması konusunda hatırlatıcı bilgiler verdi. Başkan Akay hijyen kurallarına uygun şekilde esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Semt Pazarcıları Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay’da Başkan Akay’a katkılarından dolayı teşekkür etti.