Seyhan Belediyesi’nde Kurban Bayramı kutlaması, pandemi nedeniyle mesafeli şekilde gerçekleştirildi. Başkan Akay personeli ziyaret ederek bayramlarını kutladı. İşlem yaptırmak için Belediyede bulunan vatandaşla da Bayramlaşan Başkan Akay “COVİD-19 salgın tehlikesinin sürdüğü bir ortamda idrak edilecek olan bayramı kendimiz ve sevdiklerimizin sağlığı için alınan tedbirlere uyarak kutlamamız gerekiyor. Birbirimize sarılamasak ta gönülden Kurban Bayramınızı kutluyorum” dedi.

BAŞKAN AKAY YAYINLADIĞI MESAJLA HALKIN BAYRAMINI KUTLADI

Başkan Akay, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında ise Türkiye'nin,  Coronavirüs (Covid-19) salgını başta olmak üzere iç ve dış sorunlar nedeniyle her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu bildirdi. Kurban Bayramı'nın Adana’ya ve Türkiye’ye sağlık, barış ve huzur getirmesi dileğinde bulunan Başkan Akay,  "Dünyanın en güzel ama en zor coğrafyasında güçlü olabilmek için önce kendi içimizde birlik ve beraberliği tesis etmek, dayanışma ruhumuzu korumak, ne yaşarsak yaşayalım iş birliğimizi sürdürmek zorundayız." diye konuştu.

“KURBAN BAYRAMI ZOR GÜNLERİ ATLATMAMIZA VESİLE OLSUN”

Başkan Akay mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Milli ve dini bayramlar birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşma ruhunun güçlendiği müstesna günlerdir. Kurban Bayramı'nın, içinde bulunduğumuz zor günleri birlikte mücadele ederek atlatmamıza vesile olmasını diliyorum. Salgın tehlikesinin devam ettiği bu dönemde kontrollü bayram kutlaması ve tedbirli tatil kuralından vazgeçilmemelidir.

“SAHİP OLDUKLARIMIZI PAYLAŞALIM”

Sizlerin ve tüm Türk Milletinin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Kurban Bayramının özellikle düşkünleri ve yoksulları düşünmemize vesile olan yönünü de hatırlayarak, elimizde sahip olduğumuz imkanları onlara açmamızı diliyorum. Bu duygularla Kurban Bayramınızı bir kez daha kutluyor, sağlıklı, huzurlu, barış içinde, mutlu ve bereketli bayramlar diliyorum.