Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, Dr. Halit Atik, Uzm. Dr. Selahattin Menteş, Dr. İsmail Bulca ve Dr. Kamiran Yıldırım’ın hazır bulunduğu ziyarette İlçe Belediyeleri ile kent ve kentli yararına olacak her türlü işbirliği hazır olduklarını söyleyen Prof. Dr. Ahmet Hilal, “Adana insani potansiyeli olan dinamik bir il olduğundan Adana öncelikli projeler öne çıkarılmalıdır. Bu anlamda biz hekimlere düşen görev ne ise seve seve yapmaya hazırız. Biz hekimler her zaman sorunun değil, çözümün bir parçası olmak istiyoruz. Her zaman sizlere desteğe hazırız. Sizlere bir telefon kadar yakınız. Görevinizde başarılar diliyoruz.” dedi.

AKİF KEMAL AKAY, “HIZLI PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “En fazla işsizliğin olduğu kent Adana ama mevduat oranı en yüksekte olan illerin arasında. Bizlerin hızlıca bitecek projelere imza atması lazım. Ana rotamız üretim. Üretimde Kooperatifçiliğe olan güveni yeniden kazandırmamız lazım. Dışlanmış, ezilmiş, yetersizliği olan, engellisi, yaşlısı herkesi üretime yönlendireceğiz. Birinci hedef kitlem buralar. Meslek örgütleri bu anlamda hangi katagoride bizlere destek verirse buraları kalkındıracağız. Sağlık açısından işbirliği içerisinde olmak bizleride memnun edecektir. Destekleriniz için çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

SONER ÇETİN, “ZAMAN EL ELE VERME ZAMANIDIR”

Hekimlerin ziyaretinden memnun olduğunu ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bizim katılımcı, çoğulcu belediyecilik anlayışının doğal gereği olarak; STK ve meslek odalarıyla çok iyi diyalog içerisindeyiz. Bilindiği gibi Adana Tabip Odası bizim Danışma Kurulumuzun önemli üyesidir. Beş yıllık süreçte gereken katkıyı sağladınız. Bu anlamda sizlere müteşekkirim. Hepimizin amacı aynı. Adanaya Çukurovaya neler yapabiliriz? O nu konuşuyoruz. Bu işbirliğimizi Adananın çıkarları için geliştirerek sürdüreceğiz. Zaman seçilmişlerin, atanmışların, STK ve meslek odalarının elele verme zamanıdır. Halkımız için hep birlikte daha güzel işler yapma amacındayız.” diye konuştu.