Yüreğir de bu güne kadar 20 yılda yapılamayan asfalt çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çelikcan bu güne kadar girilmedik mahalle ve Yüreğir’e bağlı köy bırakmadıklarını belirterek ‘ Göreve geldiğimizden bu yana 3.5 yılda 2 milyon metrekare asfalt, 500 bin metrekare kilitli parke ve 620 bin metrekare sathi kaplama yaptık. Köyler de ve şehir merkezinde çalışmalarımız devam ediyor.’ dedi.

 

Yüreğir de bütün mahallelere girildiğini ilçe merkezinde 6000 sokak bulunduğunu ve şu ana kadar 3500 sokakta yol çalışması yapıldığını belirten Başkan Çelikcan ‘2014 yılına kadar girilmedik sokak bırakmayacaklarını belirten Başkan Çelikcan birçok mahallenin yol sorununun bitirildiğini belirtti.

 

PTT Evleri Mahallesinin yol sorununu tamamen çözdüklerini belirten Başkan Çelikcan ‘ PTT Evleri Mahallemizde bu güne kadar Yüreğir Belediyesi sorumluluğunda bulunan 136 sokaktan 26 adet sokakta kilitli parke, 76 sokakta asfalt çalışması yapılmıştır. Bu güne kadar yapılan yol çalışmalarında PTT Evleri mahallemize 13 bin ton asfalt döküldü. 5 bin ton daha bu mahallemizde asfalt dökülecektir. Şu anda çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımız bittiğinde toplam 18 ton bin asfalt dökülmüş olacak ve ihtiyacı olan 108 adet sokağımızın asfaltlanma çalışması tamamlanmış olacaktır. Kalan sokaklarımız da en kısa sürede tamamlanacaktır. PTT Evlerine hayırlı, Yüreğirliye helal olsun’’ şeklinde konuştu.