Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İçmimarlar Odası Adana Şube Başkanı İçmimar Zuhal Doğru Tok ve Şube Yönetimi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün metfun olduğu Anıtkabir’e ziyarette bulundular.

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Gülnar'dan Samimi Çağrı! Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Gülnar'dan Samimi Çağrı!

BAŞKAN TOK VE YENİ YÖNETİM KURULU

Osmaniye ve Hatay Temsilciliklerinin de bağlı olduğu İçmimarlar Odası Adana Şubesi 5. Olağan Kongresi sonucunda mevcut Şube Başkanı Zuhal Doğru Tok güven tazeledi. Yeni Yönetim Kurulunda Burak Uygungül, Fahri Dağ, Ali Çelikcan, Burak Akan, Mustafa Bayık, Aybatu Sağır, Ece Bakır, Deniz Ezici, Tahir Şahin, Burçak Durmuşoğlu ve Burcu Bahçeci yer aldı.

çmimarlar Odası Adana Şube Başkanı Zuhal Doğru Tok ve 5. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyetin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıktılar.

ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTILAR

İçmimarlar Odası Adana Şube Başkanı Zuhal Doğru Tok ve 5. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri Anıtkabir’e Ata’nın huzuruna çıktılar. Başkan Tok, Anıtkabir Özel Defteri’ne “Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Büyük Atatürk. Bugün manevi huzurunuza TMMOB İçmimarlar Odası Adana Şubesi 5. Dönem Yönetim Kurulu olarak, bizlere emanet ettiğiniz değerlere bağlılıklarımızı arz etmek için yüksek huzurunuzdayız.” ifadesini yazdı.  

“DEVRİMLERE VE ATILIMLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Başkan Tok, “Cumhuriyetimizin kurucusu olarak başardığınız devrimler ve atılımlara sonuna kadar sahip çıkacağız. Bize öğrettiklerinizi ve vasiyet ettiklerinizi yüreğimizde yaşamaya devam edeceğiz. Vatanımıza, milletimize ve devletimize hayırlı içmimarlar olacağımıza huzurunuzda yönetim kurulum adına söz veriyorum. Sizi sonsuz sevgi, saygı, minnet ve en derin özlemle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun.” dedi.

İçmimarlar Odası Adana Şube Başkanı Zuhal Doğru Tok ve 5. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretin ardından Anıtkabir’de toplu fotoğraf verdiler.