• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.864
10 saat önce Siyaset

Türkiye’nin en sıcak illerinden biri olan Adana’da yaz mevsiminin başlamasıyla uzun süreli elektrik kesintileri de yine kendini gösteriyor.

11 saat önce Adana

Adana'nın Yavuzlar, Akıncılar, Kazım Başer, Sinanpaşa ve Tahsilli mahallelerinin trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Yavuzlar Köprüsü tamamlanıyor. Köprü, araç trafiğinin yanı sıra bisiklet kullanıcılarına da hizmet verecek.

18 saat önce Spor

Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları açılış töreni, ASKİ Spor Salonu’nda; sporcuların, öğrencilerin, velilerin ve Başkan Zeydan Karalar’ın katılımı ile gerçekleşti.

18 saat önce Siyaset

DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, Adana Şakirpaşa Havaalanı’nın kapatılacak olmasına tepki göstererek, “Genel seçim sürecinde Adanalılara, Şakirpaşa Havaalanı’nın kapatılmayacağı sözü verilmişti”, diyerek iktidara sözünü tutması çağrısında bulundu.

21 saat önce Siyaset

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, bir günlük çalışma ziyareti için gittiği Karaisalı’da ilçe teşkilatında istişarelerde bulundu, belediyenin çalışmalarını yerinde gördü, çarşı pazarda vatandaşlarla bir araya geldi.

22 saat önce Ekonomi

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı projelerinin ihale tarihini açıkladı.

22 saat önce Yerel Yönetimler

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, gösterime girdiği ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran Atatürk filmini Ceyhanlılarla buluşturdu.

22 saat önce Yerel Yönetimler

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediyelere yönelik alınan kararın yanlış olduğunu ve en büyük zararını halkın göreceğini ifade etti. Karalar, alınan kararın belediyelere ciddi finansal zorluklar getireceğini belirtti.

23 saat önce Spor

Akkapı Spor Kulüp yöneticileri İş İnsanı Muhammet Erginkara ve ortağı Kerem Altan kulübün en büyük sorunlarından biri olan ulaşım problemini çözmek amacıyla kulübe servis aracı bağışladılar.

1 gün önce Güncel

Alparslan Türkeş Bilim Teknoloji Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Beycioğlu, Mühendisliğin tıp kadar önemli olduğunu söyledi.