• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.900
01:48 Güncel

Kedilerin sağlığı ve hijyeni, doğru kedi kumu seçimiyle doğrudan ilişkilidir. Son dönemlerde popülerlik kazanan bentonit kedi kumu, kedinizin tuvalet ihtiyacını karşılamak için etkili bir çözüm sunar.

01:39 Ekonomi

Futbolcuların en çok tercih ettiği krampon modellerinden biri olan Nike Tiempo, sahanın her noktasında üstün performans sunuyor.

19 saat önce Adana

Adana'da havaların ısınmasıyla bunaltıcı sıcaklar başladı. Yüzbinlerce insanın kullandığı toplu taşımalarda klimaların zorunlu olarak açılacağı tarih belirlendi.

20 saat önce Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, yerel seçimlerde Yüreğir Belediye Başkanı seçilen Ali Demirçalı’yı makamında ziyaret etti.

20 saat önce Yurttan

Osmaniye Belediyesi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarından dolayı kent merkezinde hizmet veren toplu taşıma araçlarında klima ve genel temizlik denetimi yaptı.

20 saat önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Parti Okulu İl Koordinatörlüğü, 31 Mart Yerel Seçimlerinde sandık ve sandık çevresi güvenliği ile ilgili ölçme ve değerlendirme çalıştayı düzenledi.

23 saat önce Güncel

Avukat Volkan Böke, bu yılın Ekim ayında gerçekleştirilecek 33. Dönem Adana Baro Başkanlığına adaylığını ilan etti.

1 gün önce Ekonomi

New Balance 530 modeli, günlük kullanım için tasarlanmış ve kadınlar tarafından da sıkça tercih edilen bir spor ayakkabıdır.

1 gün önce Siyaset

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, 31. Dönem POMEM alım sürecinde 10 bin kişilik kontenjanın 7 bin 500'e düşürülerek ön lisans mezunu adayların engellenmesine tepki gösterdi.

1 gün önce Yerel Yönetimler

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, seçimden önce söz verdiği 'İhtiyaç sahibi emeklilere 5 bin lira ikramiye' sözünü tutuyor.