Büyük ses getirmesi beklenen “BİRGÜN” adlı 38 bölümlük diziyle sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan senarist ve yönetmen Hande Özkan, yeni diziyle izleyicilerin ekran karşısına kilitleneceğini ileri sürdü.

İstanbul’da başlayıp Çorum’da devam eden dizinin çekimleri 1 Ekim’de start alacak.

Yapımcılığını Hamit Öztürk ve Hakan Çelenk ile yönetmenliğini Hande Özkan’ın yaptığı BİRGÜN dizisinde duygusal sahnelerin çokluğu, filmin altyapısının sağlamlığı ile filmin ana karekterlerinin başarılı performanslarının ses getirmesi bekleniyor.

Adanalı senarist-yönetmen Hande Özkan, yeni bir projeyle kendinden bahsettirmeye hazırlanıyor.

Yıldız Tilbe'den Yeni Şarkı Müjdesi! Yıldız Tilbe'den Yeni Şarkı Müjdesi!

Proje hakkında bilgi veren ve “Şimdiye kadar izlediğiniz dizileri komple unutun” diyen Adanalı senarist-yönetmen Hande Özkan; Birgün dizisinin beğenileceğine emin olduğunu belirterek, “Bu benim ikinci projem. Her geçen gün kendimi geliştiriyorum. Bu sektörde kalıcı olmayı istiyorum. Birgün dizisinin ilk bölümden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyeceğine inanıyorum. Bu dizi filmde birlikte ağlayıp, birlikte duygulanacağız. Özellikle beni bu yolda yalnız bırakmayan, destekleyen aileme sonsuz sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Projeme destek veren, gerçekleşmesi için yardımcı olan King Yapım sahipleri Hakan Çelenk ve Hamit Öztürk’e de teşekkür ediyorum. Bir Adanalı olarak; film ve dizi sektörünün yeni kuşak üyelerinden biri olarak Adanalı sanatseverlerin de Birgün Dizi Filmimize ilgi göstereceğine inanıyorum” dedi.