Başkan Akif Kemal Akay’ın sol kolu” olarak da bilinen belediyede yetkili kişi, Belediye ile alakalı sorununu aktarmak için arayan Kadın muhta Saniye Çelik'e  “Ben Bekâr Adamım beni 22:00’den sonra Arama” demişti.  Kadın muhtar Saniye Çelik ise ise bu söyleme tepki koyarak Seyhan Belediyesindeki Meclis oturumunda bu kişiyi pankart açarak protesto etmişti.

gokhan-uney-seyhan-belediyesi-kimdir-6y

Özel Halk Otobüsünden Düşen Kadın Öldü! Hala Seyirci Kalacak Mısınız? Özel Halk Otobüsünden Düşen Kadın Öldü! Hala Seyirci Kalacak Mısınız?

gokhan-uney-seyhan-belediyesi-kimdir-1

Kadına  Şiddet"in bir türü olan psikolojik şiddet uygulayan ve Başkan Akif Kemal Akay'ın "sol kolu" olarak bilinen kişi bu kez  İçişleri bakan yardımcısı Mehmet Sağlam ile görüştürüldü. "Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay" olarak randevu alındığı için Adanalı Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam tarafından "Adanalılık bilinci ve Sevgisi" ile hemen randevu verilen Başkan akay, "sol kolu"nu da yanında götürdü.

kemallllllr4

"Adana sevdası" nedeniyle hiç bir şeyi sorgulamayan Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Kadına şiddet uygulayan kişi ile de bu konudan habersiz görüşmüş oldu.gokhan-uney-seyhan-belediyesi-kimdir

Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam'dan bu konu gizlenerek götürülmesi skandal olarak yorumlanırken, "Adanalılık" bilinci ve sevgisini doğru analiz edemeyenler bu bilinci kendi lehlerine kullanmaya çalışmış oldu.

gokhan

Bu konuda Adanalı İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Sağlam'ın ne diyeceği ise merak konusu...