Balcalı Hastanesi Yeni Onkololoji ve Hemotoloji binasında düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Arbil Açıkalın, Doç. Dr. Çağlar Emre Çağlayan, Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nejat Narlı ile Onkoloji-Hematoloji Bölüm Hocaları ve diğer sağlık çalışanları ayrıca tedavi gören miniklerin aileleri katıldı.

Etkinlikte konuşan Balcalı Hastanesi Gönüllüler Derneği Başkanı Güngör Uysal konuşmasında geçtiğimiz günlerde şehit olan Mehmetçiklerimizi anarak başladı ve terörü lanetledi. Uysal her yeni yılda geleneksel olarak düzenledikleri bu etkinlikle minik yüreklere biraz olsun moral aşılamayı amaçladıklarını dile getirdi.

Balcalı Hastanesinde "Yılbaşı Eğlenceli" Teedavi!

Balcalı Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nejat Narlı ise Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’n da Türkiye’nin en önemli Çocuk Hekimlerinin yetiştiğini, çocukların tedavisinde bu tür etkinliklerin moral ve motivasyon açısından son derece değerli olduğunun altını çizdi.

Daha sonra konuşan Balcalı Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç Dr. Çağlar Emre Çağlayan, bu etkinlerin düzenlenmesinin yıllardır Balcalı Gönüllüler Derneği tarafından yapıldığını ve bu etkinliklerle minik yüreklerin kalplerine bir nebze olsun umudu mutluluğu aşılamak istediklerini dile getirdi. Çağlayan bu amaçla tüm hastalara sağlıklı bir yaşam dilediğini de sözlerine ekledi.

Son olarak konuşan Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Yıllardır geleneksel olarak süre gelen bu güzel ve anlamlı etkinlik için Gönüllüler Derneği Başkanı Güngör Uysal’a teşekkür etti. Yılmaz, özellikle minik yüreklerin hastane aşamasındaki tedavi süreçlerinde bu tür etkinliklerin son derece değerli olduğuna işaret ederek minik yüreklerin gözlerindeki mutluluk ve yaşama sevincinin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından başta minik yürekler ve aileleri olmak üzere Balcalı Gönüllüleri ile sağlık çalışanları etkinlikte birlikte moral depoladı.