İlçede gezmedik mahalle, tokalaşmadık el bırakmayan CHP’li Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılandı. Her siyasi görüşten Ceyhanlının bağrına bastığı genç başkan, Büyük Ceyhan İttifakı’nı kurmak için deneyimli ekibiyle dur durak bilmeden çalıştıklarını ve proje ürettiklerini söyledi. Kentin kanayan yaralarını kapatmak için keskin bir irade ortaya koyduklarını dile getiren Başkan Aydar, vatandaşlara somut çözüm önerileri sundu.

‘TREN KÖPRÜSÜ 4 AYDA TAMAMLANACAK’

Seçim vaatlerinden bahseden Aydar, “İlçedeki bulvarlarımızdaki sorunlar neredeyse tamamen çözüldü. Eksik kalanları da kısa sürede gidereceğiz. Yarım kalan hikayemizin sonunda köprüler var. Saunalar, hamamlar, parklar, meydanlar ve otelimiz var. En önemli sorunlarımızdan bir tanesi de Ceyhan’ın kuzey ve güneyini ayıran tren hattının yarattığı trafik sorunu. Sözüm olsun, göreve geldiğimin 4’üncü ayında İbrahim Mete Bulvarı’ndan, Cumhuriyet Mahallesi’ne, TOKİ’lerin oraya, tren hattının üstünden geliş-gidişli üst köprü yapacağız. Bunu 2-3 ayda tamamlarız ama mahcup olmamak için 4 ay diyorum” diye konuştu.

Başkan Adayı Aydar’dan "Büyük Ceyhan Oteli" Vizyonu

‘OTEL 9 AYDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE AÇILACAK’

Belediye Başkanları Devreden Borçları Açıklayacak Mı? Belediye Başkanları Devreden Borçları Açıklayacak Mı?

Büyük Ceyhan Oteli Projesinden de bahseden Aydar, şunları söyledi:
“Göreve gelişimin ilk ayında taşınacağımız yerlerle ilgili çalışmalara karar vereceğiz. Birinci ayın sonunda belediye binasını taşıyacağım. Belediye binasına büyük Ceyhan otelini kuracağız. Bu otel, Türkiye standartlarında, herkesin gerçekten örnek göstereceği, Adana’daki insanların bile gelebileceği, misafirlerimizi ağırlayabileceğimiz bir otel olacak. Ceyhan Belediyesi Oteli’ni gazi ve şehit ailelerimiz ücretsiz kullanacak. Otel fiyatları öğretmenevi fiyatlarını geçmeyecek. Düğüm ve cenazesi olanların dışarıdan gelen misafirleri ise yüzde 50 indirimli kullanacak. Bu oteli göreve geldiğimizin 9’uncu ayında hizmete açacağız."