İlçe halkının yoğun teveccühüyle 2019 Yerel Seçimleri’nde Ceyhan Belediye Başkanı seçilen ancak 11 ay görev yaptıktan sonra siyasi kumpas nedeniyle görevden el çektirilen Kadir Aydar, hakkında üretilen iddiaların kaynağı olan ses kayıtlarının montajlı olduğunu ispat ettikten sonra alnı ak bir şekilde yeniden hemşehrilerinin karşısına çıktı.
Özgür Özel liderliğindeki Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) yeniden Ceyhan Belediye Başkan Adayı gösterilen Kadir Aydar, yeni kumpas girişimleriyle karşı karşıya kaldı. Aydar’ın mahkeme kararlarıyla alacağı cezalar nedeniyle adaylığının düşürülüp, siyasi yasak getirileceğine ilişkin sosyal medyada dolaşıma sokulan asılsız haberler, Büyük Ceyhan İttifakı’na karşı kurulan kirli emelleri bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Başkan Kozay Miniklerin 23 Nisan Coşkusuna Ortak Oldu Başkan Kozay Miniklerin 23 Nisan Coşkusuna Ortak Oldu

‘CEYHAN’IN YÜZÜNÜ ÖNE EĞDİRECEK DAVRANIŞIM OLMAMIŞTIR’

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP’li Kadir Aydar, iddiaların gerçeği yansıtmadığını, adli mercilerle herhangi bir sıkıntılı sürecin olmadığını anlattı. Hayatın algı ve çarpıtmalarla değil, gerçeklerle yaşandığının altını çizen Aydar, “Gerçek şu ki, benim şu an halihazırda bir trafik cezam dahi bulunmamaktadır. Ama her şeyden önemlisi sizlere şunu açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum. Bana inanan, bana güvenen hiç kimsenin, Tuzlugöl’de kundaktaki bebenin, Bota’daki kavruk yüzlü çocuğun, bütününde tüm Ceyhan’ın yüzünü öne eğdirecek bir söz veya davranışım bugüne kadar olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır. Sorumluluğumun bilincinde ve farkındayım” dedi.