Ceyhan Belediye Başkanı Aydar Sokaklar İçin Seferberlik Başlattı Ceyhan Belediye Başkanı Aydar Sokaklar İçin Seferberlik Başlattı

Aklı ve alın teri ile çalışan, üreten, dünyayı var eden bütün emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “  1 Mayıs, işçilerin günlük çalışma süresinin düşürülmesi için verdiği mücadeleden doğan bir gün. İşçiler, çalışmak için yaşamaz, yaşamak için çalışır. İnsanlık dışı çalışma sürelerinin olmadığı, işçilerin sosyal güvencesiz çalışmak ile aç kalmak arasında tercihe zorlanmadığı, hiçbir emeğin görünmez olmadığı bir gelecek hayaliyle mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

“HİÇBİR İŞÇİNİN HAK GASPINA UĞRAMASINI İSTEMİYORUZ”

1 Mayıs’ın barış, demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günü olduğunu ve dünya çapında kutlandığını belirten Başkan Tekin konuşmasını şöyle tamamladı,  “ Herkesin adil ve insan onuruna yakışır koşullarda  çalıştığı, hiçbir işçinin hak gaspına uğramadığı, aydınlık, eşit ve güzel bir yarın hayaliyle;  Seyhanlı yurttaşlarımıza büyük bir özveriyle hizmet eden Seyhan Belediyesi çalışanlarının ve tüm dünya emekçilerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum ”