Seçimlerin demokrasinin bir gereği olduğunu belirten Başkan Mantı, “Yerel seçimler geride kaldı. Halkımız tercihini yaptı. Bundan sonra iş insanlarına, belediye başkanlarına, sivil toplum örgütlerine ve halkımıza düşen birlikteliği elden bırakmadan, şehirlerimiz, bölgelerimiz ve ülkemizin kalkınması için birlikte hareket edebilme kültürünü geliştirmektir” dedi.
Demokratik bir olgunluk içerisinde geçen seçimlerde sağduyulu davranan tüm kesimlere içtenlikle teşekkür eden Başkan Berman Mantı, Türkiye’nin yeni dönemde ilk gündem maddesinin ekonomi olması gerektiğini belirtti.
İş dünyasının ve ÇUKUROVA SİFED’in bu süreçte elbette ki üzerine düşen görevleri eksiksiz yerine getireceğini, Adana ve Mersin başta olmak üzere Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına olanca gücüyle destek vereceğini kaydeden Başkan Mantı, kamu, yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum örgütleri arasındaki bağın güçlenmesi için, ortak plan ve projeler geliştirerek halkın refahının yükselmesi için çalışacaklarını ifade etti.
 

SAĞDUYULU YAKLAŞIMA TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalması, Cumhuriyet değerlerinin korunması ve geleceğe güvenle taşınması, demokrasinin tüm unsurlarıyla içselleştirilmesi için tüm bireylerin vatandaşlık bilinciyle hareket etmesinin önemine dikkat çeken Başkan Berman Mantı, şunları söyledi:

New Balance 530 Nedir? New Balance 530 Nedir?


“Tarihi geçmişiyle dünyaya örnek olmuş, yokluk ve yoksulluk başta olmak üzere en zor dönemlerinde Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yeni bir Cumhuriyet kurmuş Türk ulusu, siyasi görüşü, dili, dini, rengi ne olursa olsun birlikteliğin gücüne inanarak hareket ettiği takdirde tüm sorunların üstesinden gelebilecek güce sahiptir. Yerel seçimler milletimizin demokratik olgunluğuna olan inancını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Tüm siyasi parti liderlerinin, adayların ve yeni seçilen belediye başkanlarının seçim sonrası milletimizin huzur ve güvenini, refahını esas alan bütüncül konuşmaları, yaklaşımları herkes gibi iş dünyasını da memnun etmiştir. Milletimizin sağduyulu yaklaşımları devlet temsilcileri, siyasi aktörler tarafından da iyi okunmuştur. Ülkemizin birliği, beraberliği, ekonomik refahı, demokrasinin gelişimi için önemli bir adım atıldığına inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bizler de iş dünyası olarak ülkemizin sosyal, siyasal ve ekonomik kalkınmasındaki konumumuzun bilinciyle hareket edecek ve her türlü katkıyı koyacağız. Ulusumuza sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”