Biliyorsun ki takım elbiseli hırsızlar var.

Delilleri var, fakat inkar eden yüzler insanı delirtir.

Rüşvetin daniskası var, sesini milyonlar dinledi, Avrupa’nın en çok dinlenen hitleri arasında. Şaibeli olmayan bir yanı kalmamış her köşe başının sen söylüyorsun, “Bunların elinden bir bardak su içilmez” diyorsun, 2009 seçimlerinde yaşanan  hile hurdanın acısını en iyi sen tattın.

Anlaşılan o ki, ders almamış, ödevine iyi çalışmamışsın.

Tamam uyardın, “Sandığa sahip çıkın” dedin, teşkilata çok iş düşüyor dedin. Ama sesini yeterince duyuramamışsın. AB Bakanı bile orada, oy sayıyor masada. Adamların bakanları,Milletvekilleri çalışıyor sandık sandık !!!

Oysa bizimkiler nerede, dışarıda sigara molasındaydı sanırım !

Göz açtırılmayacak,sinek bile kanat çırptırılmayacakken, tutanaklar çarpıtıldı…

Türkiye genelinin her köşesinden “Hırsız var “ sesleri, isyanları yükseliyor. Seçim kurullarına bir itiraz,bir itiraz…

Anlaşılan o ki, sandıklara,oy pusulalarına yeterince sahip çıkamadın.

Oy verme işleminin sona erdiği saatte senin görevlendirdiğin CHP’liler de, yavaş yavaş evin yolunu tutmaya başlayınca, o kirli çark Türkiye’nin haddinden fazla yerinde, haddi olmayan işlere karıştı.

Muharrem İnce’yi dinledim dün sabah Yalova Adliyesi önünde, “Çaldırmayacaksın arkadaş” diyordu. Biraz da kendilerine sitem eden bir ses duyuyordum radyoda.

Haklıydı, kurda kuzu mu teslim edilirdi. Neden görevliler için antremanlar yapılmadı, neden dikkatleri çekilmedi, neden siz de kolaçan etmediniz onları yeterince.

Islak imzalı tutanakları , sandıklar mühürlenince alıp, partine getireceksin, getireceksin ki, onlar hırsızlık da yapsa, elleri boş kalacak derken iğneyi kendilerine batırıyordu.

Bana göre Adana olmasa bile Türkiye genelinde CHP bu seçim atmosferini yaşamak ve sonuçlandırmak adına sınıfta kaldı.

Bunca zehirli beyinlerle hastalanmış ülkemde, tedaviye erken başlamak gerekirdi, 24 saat tüm teşkilat ayakta,gözleri oy pusulalarında ve tutanaklarda, Milletvekilleri seçim bölgelerinde kol geziyor olmalıydı.

Hırsızım hiç mi kabahati yok mu demeyin !

Şikayetçi daha ifadesinin altına imza atarken, hırsızın karakolu terk ettiği bir Türkiye burası ney yazık ki.

Çaldırmayacaksın arkadaş, o tutanaklar senin geleceğindi, yemeyecek,içmeyecek,gitmeyecektin arkadaş…