Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen açılışta, Çukurova’nın kronikleşmiş sorunlarının en kısa zamanda çözüleceğini belirten Kozay, kadınlardan çocuklara, yaşlılardan engellilere, gençlerden sokak hayvanlarına kadar toplumsal yaşamın tüm sorunlarını çözecek projelerle Çukurova’yı parlayan bir kent haline getireceklerini kaydetti.

Kozay, “Herkesin yaşamak isteyeceği, daha çağdaş yaşam alanlarına sahip bir Çukurova’yı sizlerle birlikte planlayıp inşa edeceğiz. Sizden aldığımız güçle, sizin verdiğiniz destekle çok daha güzel yarınları hep birlikte inşa edeceğiz.  Hiçbir zaman bölünmeyeceğiz,  birleşe birleşe kazanacağız. Herkesle kucaklaşacağız, barışı inşa edeceğiz bu topraklarda” diye konuştu.

CHP Çukurova Adayı Emrah Kozay'dan SKM'de Gövde Gösterisi

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay’ın Şehitler Bulvarı üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Adana milletvekilleri Orhan Sümer, Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin, Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri ve adayları, belediye başkan adayları, partililer ve binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

PARLAYAN ÇUKUROVA

Çukurova’yı Adana’nın gözbebeği,  Türkiye’nin parlayan kenti yapma yolunda ilk adımı attıklarını dile getiren Kozay, “1 Nisandan sonra ilk işimiz Çukurova’yı çöp kokusundan kurtarmak olacak. Çukurova’yı çukurlu sokaklardan da arındıracağız” diye konuştu.

KÜLTÜR-SANAT KENTİ ÇUKUROVA

Gençlerin yurt, sosyal yaşam alanları ve beslenme sorunları çözüp, Çukurova’yı kültür-sanatın merkezi haline getireceklerini kaydeden Kozay, başarılı sporcular yetiştirip, Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olacak çocukları zihnen ve bedenen sağlıklı bir şekilde geleceğe hazırlayacaklarını söyledi.

CHP Çukurova Adayı Emrah Kozay'dan SKM'de Gövde Gösterisi

AFETLERDE SINIFTA KALMAYAN BİR ÇUKUROVA

Çalışan anneler için kreş sayısını hızla artıracaklarını, hayvanseverlerin can dostları için konaklama tesisini hizmete açacaklarını kaydeden Kozay, olası tüm doğal afetlere karşı gerekli hazırlıkları yapacaklarını söyledi. Kozay, “Doğal afetlerde sınıfta kalmayan bir Çukurova’yı inşa edeceğiz” diye konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ

Belediyeevleri Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin önündeki engelleri kaldırmak için merkezi yönetimle ve uluslararası kuruluşlarla işbirliği yapacaklarını vurgulayan Kozay, “Bu süreçte safımız her zaman hak sahiplerinden yani halkımızdan yana olacak” şeklinde konuştu.

BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ

Çukurova’nın tüm sorunlarını çözecek bilgiye, birikime, insan gücüne sahip olduklarının altını çizen Emrah Kozay, “Her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız. Sizden aldığımız güçle,  Sizin verdiğiniz destekle çok daha güzel yarınları hep birlikte inşa edeceğiz.  Hiçbir zaman bölünmeyeceğiz,  birleşe birleşe kazanacağız. Herkesle kucaklaşacağız, barışı inşa edeceğiz bu topraklarda. Mutlaka başaracağız” dedi.

PARTİNİZE BAĞLILIĞINIZIN, ADAYINIZA İNANCINIZIN GÖSTERGESİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, alanı dolduran kitlenin iki saat boyunca hiç eksilmemesinin çok anlamlı olduğuna işaret ederek, “Bu partinize olan bağlılığınızı, bu adaya olan inancınızın da göstergesi. Birileri gibi bu partide en şerefli görevleri yapıp sonra aday olamayınca kaçanlar gibi değilsiniz” dedi.

BİRBİRİMİZE GÜÇ KATACAĞIZ

Geride kalan dönemde sağ-sol ya da hiç kimsenin oy tercihine bakmadan herkese hizmet ettiklerini dile getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, birlik beraberlik mesajları ve yeni dönemle ilgili müjdeler verdi. Karalar, “Kardeş olacağız, birleşeceğiz, birbirimize güç katacağız ve örnek olacağız. Seyhan’a, Çukurova’ya, Büyükşehir’e katkı olarak Yumurtalık’tan Tufanbeyli’ye her yeri alacağız”

ÇUKUROVA EMRAH KOZAY’LA YEPYENİ BİR SAYFA AÇACAK

CHP Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer ve Ayhan Barut, Kozay’ın Çukurova’da yeni bir sayfa açacağını belirterek, “Burası bizim evimiz, yuvamız, burası bizim kalemiz. Burayı kimse bizim elimizden alamaz. Emrah Kozay’la yepyeni bir sayfa açacak Çukurova. Buna inancımız tam.”

SAFLARI SIMSIKI TUTACAĞIZ

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu da alandaki kalabalığın CHP’nin Çukurova’daki birlik ve beraberliğinin göstergesi olduğunun altını çizdi. Tanburoğlu, “Çukurova demek CHP demek. Çukurova demek Atatürk demek. İşte tablo bunu gösteriyor. Saflarımızı sımsıkı tutacağız, birbirimizin arkasında destek olacağız. Birbirimize dayanacağız. Birbirimize yoldaş olacağız. Bu yoldan dönenlere gereken cevabı beraber vereceğiz” dedi.

İşte Karataş Belediyesinin Borcu İşte Karataş Belediyesinin Borcu

CHP Çukurova İlçe Başkanı Ümit Arif Özsoy da katılımcıları selamlayıp, katılımlarında dolayı teşekkür etti.

Kurdele kesilerek Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildikten sonra güvercinler uçuruldu.