Türkeş,  Adana iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek Adana ortak paydasında çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyerek Adana Sanayi Odası (ADASO), Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ziyaret ederek yürüttükleri çalışmalar ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

 İLK OLARAK ADASO KURMAYLARIYLA GÖRÜŞTÜ

       İlk olarak Adana Sanayi Odası’nı ziyaret eden Dr.Ayyüce Türkeş, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü.
Adana Sanayi Odası ile her zaman iş birliği içerisinde olduklarını dile getiren Türkeş, bu kapsamda Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ile çok faydalı bir görüşme gerçekleştirdiklerini kaydetti. Sanayi, üretim, ihracat ve Adana ekonomisinin içinde bulunduğu ekonomik süreç hakkında istişarelerde bulunduklarını dile getiren İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ayyüce Türkeş, Ekonomi Projelerinin bazıları hakkında açıklama yaparken;
Yeni ticari alanlar ve çarşılar kurulması için bölge ve altyapı sağlayacağız. İşyeri açma ve reklam talebi, izinler ve reklam alanlarının kiralanmasından doğan getiri ile daha fazla hizmet ve istihdam alanı yaratabileceğiz.
Kurulmasını sağlayacağımız organize sanayi bölgelerine her türlü altyapı desteğini sağlayacağız. Türkiye’ye sanayiyi öğreten Adana, tekrar sanayisine kavuşacak.

ayyüce türkeş
Adana Sanayi Odası ile görüşmelerimiz geçmişten buyana çözüm odaklı olarak devam ediyor. Bu çerçevede tüm meslek kuruluşlarımızla şehrimizin sorunları için çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu. 

Başkan Kadir Aydar, 23 Nisan'ı Çocuklarla Beraber Geçirdi Başkan Kadir Aydar, 23 Nisan'ı Çocuklarla Beraber Geçirdi

ZEKİ KIVANÇ: “ZİYARETLERİNDEN OLDUKÇA MEMNUN OLDUK”

Adana Büyükşehir Belediye başkan aday Dr.Ayyüce Türkeş ile sanayi, ihracat ve ticaretimiz hakkında istişarelerde bulunarak iş dünyası olarak beklentilerimizi kendilerine ilettik. Şehrimiz adına çözüm odaklı çalışmaları ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

(ADANA ESOB) BAŞKANI NİYAZİ GÖGER'E ZİYARET

      Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger’i ziyaret eden İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ayyüce Türkeş, burada  projeleri hakkında bazı  bilgilendirmede bulundu. 
     Sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada Türkeş, Niyazi Göger'den  Adana  ekonomisi, ve  iş dünyasının içinde bulunduğu durum, öneri ve istekleri dinledi.
       Adana Kariyer Merkezleri ile İşsizliğe Son vereceğinin altını çizen Dr. Türkeş, Kariyer merkezlerimizde iş arayanlar ile personel arayanları kısa yoldan buluşturacağız. Gelişen Adana’da işsizlik sorun olmayacak, derken Adana özelinde projelerini paylaşmak ve iş dünyasının temsilcileriyle bilgi alışverişinde bulunmak için ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.
Misafirperverliği nedeniyle Birlik Başkanı Niyazi Göger’e teşekkür eden Dr. Ayyüce Türkeş,, bundan sonraki süreçte de Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile işbirliği ve diyalog içerisinde olmayı arzu ettiklerini dile getirdi.
     

NİYAZİ GÖGER.ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM      

Birlik Başkanı Niyazi Göger de  Dr. Ayyüce Türkeş ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.