Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Mesleki gelişimin şekillenmesinde yol gösterici olan duayen hekimlerimize minnettarız” dedi.

Dr. Suntur'dan Endişelendiren Tespit  “Şiddet En Yakıcı Sorun Haline Gelmiştir” Dr. Suntur'dan Endişelendiren Tespit  “Şiddet En Yakıcı Sorun Haline Gelmiştir”

ARTIK FELAKET YAŞAMAK İSTEMİYORUZ

Adana Diş Hekimleri Odası’nda gerçekleştirilen plaket töreni öncesinde duayen dişhekimleri ile birlikte Yeni yıl pastası kesen Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Hepimizin bildiği gibi 2023 yılı; ülkemiz ve tüm dünya da felaketlerin ve zorlukların yaşandığı bir yıl oldu. Yaşanan depremde meslektaşlarımızda dahil bir çok yakınımızı kaybettik. Yitirilen can ve mal kayıpları hepimizin üzerinde olumsuz etkileri oldu. İçerisinde bulunduğumuz şartların zorluğuna rağmen halk sağlığının korunması adına ağız diş sağlığı tedavilerimizi aksatmamaya çalıştık. İlk günlerini yaşadığımız 2024 yılı umarız felaketlerin yaşanmadığı bir yıl olur. Artık felaket yaşamak istemiyoruz. Bu umudumuzu koruyarak diş hekimliği mesleğimize göznurunu, alın terini, uzun yıllarını veren meslek büyüklerimizin yüzünü bir nebzede olsa tebessüm ettirebilmek, onurlandırmak adına bu plaketleri veriyoruz. Biz diş hekimleri fakülteden mezun olduktan sonra bile bilimsel etkinliklere katılarak bilgilerimizi bir üst seviyelere çıkarmayı ihmal etmedik.

Duayen Diş Hekimlerine 2024 Plaketi

Teknolojik gelişmelerdende yararlanarak bilgilerimizi güncelledik. Edindiğimiz bilgi birikimlerimizi genç meslektaşlarımıza aktarma gibi bir desturumuz bulunmaktadır. Bugün mesleğinde 25, 30, 35 yıllarını dolduran tüm meslektaşlarımızın bundan sonraki yaşamlarında da yol gösterici olmalarını, kendilerine zaman ayırarak daha kaliteli ve sağlıklı yaşamalarını diliyorum. Mesleğimize değer katan, emek veren herkese sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Dt. Güler’in konuşmasının ardında mesleğin duayenlerine Adana Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyelerince plaketleri verilerek onure edildi.