Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü teknik personelleri tarafından Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesinde bulunan Kışla Şehit Orçun Kubat  İlkokulu’nda 2. Sınıf öğrencilerine bu yılki kutlamaların mottosu olan ‘Su Hayattır, Su Gıda Demektir’ anlatıldı. 

Portakal Çiçeğj Karnavalı’nda Satranç Heyecanı Yaşandı Portakal Çiçeğj Karnavalı’nda Satranç Heyecanı Yaşandı

Dünya Gıda Gününde "Su"yun Önemine Dikkat Çekildi!
Suyun dünya için vazgeçilmez olduğu vurgulanan sunumda Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan Su Verimliliği Seferberliği çerçevesinde suda sıfır kayıp bilincinin toplumun her kesimince benimsenmesi istendi. 
Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu da yaptığı açıklamada 16 Ekim Dünya Gıda Günü’nün Adana’da da çeşitli etkinliklerle kutlandığını be bu yılki temanın ‘Su Hayattır, Su Gıda Demektir’ olarak belirlendiğini ifade etti.

Dünya Gıda Gününde "Su"yun Önemine Dikkat Çekildi!

Kökçüoğlu, “Su diğer gıda maddeleri gibi hayatın vazgeçilmez gıda unsurlarından biridir. Bakanlığımızın da suda tasarruf ile ilgili çalışmaları var. Dünya gıda gününün bu yılki teması ile bakanlığımızın çalışmaları bir araya gelmiş durumda. Bizler de Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak gerek okullarda gerekse bilbordlarda yaptığımız çalışma ile Dünya Gıda Gününü bu yılki temasına uygun bir şekilde kutluyor, genç nesillerimizi bilinçlendiriyoruz. ”dedi.