Konutlarda model yükselttik

Sektörün yenilikçi ve lider kuruluşu Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu Genel Müdürü Ferhat Beluk, Bacardi Restoranda düzenlenen toplantıda, ''Geçmişten geleceğe Pırlanta Erciyes ve projelerini'' tanıttı.

Beluk, tamamlanan, devam eden ve yeni başlayacak olan projeleriyle ilgili  detaylı bir sunum yaptı. Sektörde her zaman öncü bir firma olmaya çalıştıklarını, konutlara teknolojiyi getirdiklerini, evde yaşamı kolaylaştırdıklarını anlatan Genel Müdür Beluk, ''Yani bir başka ifadeyle konutlarda model yükselttik'' dedi.

Farklı bir boyut getirecek

Gecede biten en son projeleri Garden Towers, Erciyes Park ve Akçatekir Villaları konusunda bilgilendirme yapan Beluk, yeni projelerini de anlattı. Beluk, temelini birkaç ay önce attıkları ''Prestige XL Çoncept'' projesinin hızla sürdüğünü, sırada Venüs ve Venüs Premium ile Erciyes Suits projelerinin olduğunu, bu projelerin Adana’ya farklı bir boyut getireceğini belirtti.

Beluk, insanların hayal bile edemediklerini gerçeğe dönüştürdüklerini, ev-iş konseptiyle konutlarda yepyeni bir anlayış getirdiklerini anlattı. Beluk, öneleri ekstra olan birçok özelliğin Pırlanta Erciyes konutlarında standart hale geldiğini kaydetti.

Her zevke uygun konut üretiyoruz

Projelerinin her kesime hitap etiğini belirten Beluk‘‘Prestige XL concept, Venüs ve Venüs Premium projeleri her kesime hitap ediyor. 'Ben küçük evde yapamam' diyenler Prestige XL conceptini tercih edebilirler'' dedi.

 

Geleneksel kalıplar geride kalmalı

Geleneksel inşaatçılık kalıplarının çok gerilerde kalması gerektiğini vurgulayan Beluk,Erciyes markasının öncelikle tercih edilmesinde, çağa ayak uydurma prensiplerinin ve kalite anlayışlarını teknolojiyle birleştirmenin etken olduğunu belirtti.

Beluk, emlakçılara geceye katılmından dolayı teşekkür ederek, "Geleceğe daha emin adımlarla birlikte yürüyerek,  birlikte büyüyeceğiz" dedi

 

Fotoğraf altı

Adana inşaat sektöründe yeniliklerin öncülüğünü yapan Pırlanta Erciyes Şirketler grubu düzenlenen gecede projelerini anlattı.