Adana nın önde gelen müteşebbislerinden olan iş adamı Murtaza Sırkıntı nın sahipliğini yaptığı açılışa çok sayıda Siyasi, Bürokrat ve vatandaşlar katıldı. Adana Milletvekilleri Demet Sarı, Tamer Dağlı, Adana Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Çukurova Belediye Başkan yardımcısı İsmail Özgen, Adana Müftüsü Arif Gökçe, Akamder Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve çok sayıda Siyasi parti temsilcileri, iş adamları ve vatandaşların ilgisiyle görkemli bir açılış oldu.

ANADOLUNUN ZENGİN YEMEK KÜLTÜRÜ

Sırkıntı Mevlana Sofrası nın, Lokanta sektöründe Adana’ya renk katacağını açıklayan Murtaza Sırkıntı, “müşterilerimize yeni ve farklı damak tatları sunacağız. Kaliteli personel üstün hizmet ile alışılmışın dışında hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Açılışımıza katılan tüm protokol üyelerine teşekkür ediyorum. Özellikle Tandır kebabı ve etli pide yemek kültürünü Sırkıntı Mevlana Sofrası nda bulmak müşterilerimiz açısından çok kolay olacaktır. Adana ya yaptığımız bu faydalı yatırımın bizleri mutlu ettiği kadar müşterilerimizi de memnun edecektir. Özel gün ve gecelerde toplu yemeklerde işyerimiz müşterilerine en iyi hizmeti verecektir. Gelen Müşterilerimiz son derece memnun ayrılacaklardır”
Açılış öncesi ve sonrasında yapılan ikramlar ve özellikle Semazen gösterilerinde açılışa katılanlar tarafından memnunlukla karşılanırken Fırın Tandır kebap ve etli ekmek lezzet – tad olarak konuklar tarafından tam not aldı.