Turgut Özal Bulvarı Çukurova Tv yanında hizmet veren Melek Çiçekçilik sahibi Songül Uğurlu”yaklaşan sevgililer günü için hizmete hazır olduklarını belirtirken her yıl olduğu gibi bu yılda Adana da her köşe başında yerden bitme işporta konumunda satıcıların işlerini sekteye uğrattığını yetkililere ifade etti.

Sevgili kimi zaman huzurlu, sakin bir ev kimi zaman dalgalı, hırçın bir deniz, doğasında rutini barındırmayan ve gel gitleri ile insanı kendisine esir eden bir duygu yoğunluğudur aynı zamanda. İşte aşkın tarifi budur ve aşk şımartılmayı sever. Aşkı şımartmanın, sevgiliye daha özel hissettirmenin renkleri ve kokusu her yeri sardı. Sevgililer Günü kapının önünde içeri girmek için bekliyor. Sevgililer Günü'nün romantizmini, ihtişamını, tutkusunu yaşatmak için ona en özel çiçeği gönderin, aşkınız çiçeklerle alevlensin. Unutmayın; aşk kutlanılmayı hak eder.

Adana da çiçekçiler 14 Şubat Sevgililer günü için tüm hazırlıklarını tamamlayarak müşteri beklemeye başladı.

Adana da uzun yıllardır çiçekçilik yapan Melek Çiçekçilik sahibi Songül Uğurlu, özel günlerde çiçekçilerin işlerinin bir hayli arttığını söyledi. Uğurlu, "Tüm çiçekçiler özellikle 14 Şubat Sevgililer gününe ayrı bir önem vermektedir. Hazırlıklarımızı günler öncesinden tamamladık, sevgililer gününe özel hediyelikleri hazırladık. Şimdi sevgililerine, sevgisini gösterecek müşterilerimizi bekliyoruz" dedi.

Bazı müşterilerinin 14 Şubat Sevgililer gününe özel sipariş verdiklerini ve bu siparişleri hazırladıklarını belirten Songül Uğurlu, "Genelde halkımız sevgililer günü için hediyesini 14 Şubat'ta aldığı için 14 Şubat Cumartesi günü satışlarımızın çok yükseleceğine inanıyorum" dedi.

Hediyenin küçüğü büyü olmadığını dile getiren Uğurlu, "Biz 'Sevgiliye en güzel gül ‘dür’ diyoruz. Günümüzde insanların büyük bir kısmı ekonomik sıkıntı çekiyor. Fiyatlarımız çok uygun. Her bütçeye göre çiçek ve hediyeliklerimiz var. Sevgililer Gününe özel başlattığımız kampanyada insanlarımıza sevgilisi için bütçesine uygun hediye alma imkânı sunuyoruz" diye konuştu.