Adana’nın önemli Holdinglerinden Bilici Holding AŞ. Bünyesinde yer alan en büyük ve en önemli şirketlerinden Bilici yatırım sanayi ve Ticaret A.Ş. Teksil, İnşaat, enerji ve tarımdan sonra otel projesinde ortağı TSKB Gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş İLE 60 milyon Dolar yatırımla turizm sektöründe kendini gösterdi. Bilici Holding A.Ş ve aynı zamanda Bilici yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin de yönetim kurulu başkanı olan Mehmet Ali Bilici TSKB yatırım AŞ ile birlikte beş yıldızlı 200 yataklı Adana Divan Oteli Haziran ayında Adanalıların hizmetine sunacaklarını açıkladı
 60 MİLYON DOLARLIK YATIRIM
Ülkemizin en önemli yatırım bankası TSKB Gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş VE Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin birlikte gerçekleştirdiği bu ortaklık, Divan Otellerinin en büyüğünü Adana’ya inşa ediyor. Adana Turizmine beş yıldızlı bir tesisi katmanın haklı gururunu yaşıyor. Bilici Yarım Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin yönetim  kurulu başkanı Mehmet Ali Bilici Bilici TSKB Yatırım Ortaklığı ile  Adana’ya  Divan keyfini getirerek Adana’ın kalbine beş yıldızlı konfor getireceğiz dedi,. 
BÖLGE TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK
Adana’nı çehresini değiştirecek olan bu yatırım Divan Oteli olarak, Şehrin Tam merkezinde ve havalimanına 3 km uzaklıkta bulunan Adana Divan Oteli. Adana ve Bölge turizmine önemli ölçüde katkı sağlayacak. Yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Bilici Bilici Divan Otelinin beş yıldızlı 200 yataklı Divan Otelinin Kent ve Bölge Turizmine sağlayacağı katkıların yanında  300 kişiye’de istihdam yaratacağını dikkat  belirtti.
DİVAN PASTANELERİ GELİYOR
Yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Bilici Bilici Açılışa hazırlana Divan Oteli İle  şu bilgileri verdi.Otelin Binlerce kişiyi ağırlayacak düğün ve konferans salonları ve spa merkezi ile Osmanlı ve Uzakdoğu  mutfağının  en özel lezzetlerinin  otelde yer alacağını  ve Divan Kalitesini Adanalılara  buluşturmaya devam edeceğiz diyen Bilici ayrıca Grup bünyesinde önemli merkezlerde Divan pastaneleri açmayı düşündüklerini ifade etti ve TSKB Yatırım Ortaklığı ile Bilici Holdinge bağlı şirketler Adana için bir çok önemli projede beraber olmayı hedefliyor diye konuştu.