AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin, bir şehirde ne varsa onu bölgeye getirme çabasında olduklarını belirterek, yönetim kurulunun sanayicinin işini kolaylaştırmak için tüm imkanlarını seferber ettiğini bildirdi. Keskin, bölgede yaklaşık 8 bin metrekarelik arsa üzerinde yapımına kısa bir süre önce başlanan AVM'nin 6 bin metrakere civarında kapalı alanının bulunduğunu bildirdi. Keskin,  alışveriş merkezinde marketten pastaneye, gümrük müşavirliği hizmetinden sigorta sektörüne kadar bir çok işyerinin yer alacağını kaydetti.
Keskin, gümrük müşavirleri için ayrılan ve ellerinde kalan 5 işyerine de yoğun talep olduğunu belirterek,"Bu kadar kısa sürede kiralama işlemlerinin tamamlanması bizi mutlu etti. AOSB'mize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Keskin, getirilen hizmetler sayesinde bir şehirde ne varsa AOSB'de bulunduğunu belirterek, bunların sanayicinin öncelikle zaman kaybını önlendiğini söyledi. Zamanın, para kadar kıymetli olduğunu vurgulayan Keskin, bunun yanında tasarruf da sağlandığını sözlerine ekledi.