Çay keyfine ve lezzet dünyasına yepyeni bir soluk getiren “Beta Tea House”, Taç Yaprak gibi adından sıkça söz edilen birbirinden özel çay çeşitlerini sunmakla kalmıyor, eşliğinde yenilebilecek en ideal lezzet alternatifleriyle, günün her anına uygun keyifli bir mola adresi olarak da öne çıkıyor. Çay ritüellerini lezzetleri kadar özel aksesuarlarıyla da özel kılmayı önemseyen Beta Tea, mutfaklara ve sofralara hayat veren bu özel parçalarını da “Beta Tea House”da satışa sunuyor.

Beta Tea, çay keyfini taçlandıran ve bu lezzet dünyasına değerli bir anlam katan Beta Tea House konseptiyle gücüne güç katmaya ve büyümeye devam ediyor!

Çayın en lezzetli halini evlere, sohbetlere ve tüm yaşam alanlarına taşıyan Beta Tea, ilk konsept mağazası “Beta Tea House”u Adana’da açmanın müjdesini veriyor!

75 çay çeşidinin sunulduğu Beta Tea House’da, Hindistan’dan Kenya’ya, Çin’den Arjantin’e, çay konusunda dünyanın en etkili rotaları ve en lezzetli tatları bir araya geliyor. Beta Tea House’un benzersiz konseptinde sadece lezzet yer almıyor; çaya dair uçsuz bucaksız dünyanın tüm detayları gözler önüne seriliyor.

“Beta Tea House”un mimarisinde metal, cam gibi detaylarla kendini gösteren modern dizayn, dore yansımalar ve ahşap görünümlerle zenginleşen rustik çizgilerle buluşuyor. Şıklık kadar maksimumda konforun da öne çıktığı mimari konseptte, duvarları süsleyen çay haritaları, çay çizimleri çayın tarihçesine dair bilgi notları gibi çarpıcı detaylar “Beta Tea House”un farkını ortaya koyuyor.

Beta Tea, tüm çay severleri, daha önce deneyimlemedikleri yepyeni bir konsept, yepyeni lezzet keşifleri ve günün her anına dokunan bir mekan deneyimi için çay dünyasını bir üst noktaya taşıyan Adana’daki Beta Tea House’a davet ediyor.