Adana Seyhan Otelinde gerçekleştirilen seminere Zenar Medya Reklam Ajansı ve Zenar Trend Dergisi İmtiyaz Sahibi Zehra Narin konuşmacı olarak katıldı.
 İŞİMİZ ERKEKLERDEN DAHA ZOR
Kulüp üyeleriyle her ay düzenli olarak bir araya geldiklerini belirten BPW Adana Kulübü Başkanı Ayça Katlav, ”Bizler toplumun önünde olan iş kadınlarıyız. Türkiye ekonomisine katkıda bulunan biz profesyonel iş kadınlarının rutin iş hayatımızda çeşitli zorluk ve problemlerle karşılaştığımızdan işimiz erkeklerden daha zor’dur. Kadının iş gücü piyasasına girememe nedenlerine baktığımızda, başta eğitim düzeylerinin düşük olması, ücretlerin düşük olması, kadının ev ve iş yaşamına uyumlaştırılmasına yardımcı olacak destekleyici mekanizmaların bulunmaması, en önemlisi iş hayatında belki de pozitif iletişimi yeteri kadar kullanmamaktan kaynaklanmaktadır. Bugün para politikalarını, iş hayatında nasıl büyüyebileceğimizi, pozitif iletişimi ve sosyal medyanın önemini bu işin uzmanından öğreneceğiz. Ben konuğumuz Zehra Hanıma bizlere aktaracağı bilgilerden dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum. Tüm çalışan kadınlarımıza bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

SOSYAL MEDYA ETKİN KULLANILMALI

“Pozitif İletişim ve Kazanç” konulu seminere konuşmacı olarak katılan Zenar Medya Reklam Ajansı ve Zenar Trend Dergisi İmtiyaz Sahibi Zehra Narin, pozitif iletişimin iş yaşamına ve insan hayatına etkilerini anlattı. BPW Kadınları'na pozitif iletişimi bir anahtar gibi etkin bir şekilde kullanarak günlük hayatlarının ve iş yaşamlarının daha da olumlu olmasının sırlarını anlatan Narin; insan ruhunun etrafındaki her şeyden pozitif ve negatif etkileri topladığını ve bunun sonucu olarak yaşamımızı etkilediğini örneklerle anlattı. Konferansa katılan konuklara; mali gelir gider dengesinin nasıl düzenlenmesi gerektiğini, mali durumu kontrol altında tutmanın ve tasarruf hakkında bilgiler paylaşan Narin; iş yaşamında daha da büyümek ve ileriye gitmek için küçük sırlar paylaştı. Günümüzde iş yaşamında ''Sosyal Medya''nın önemli olduğuna da vurgu yapılarak daha da başarılı olabilmek adına sosyal medyanın etkin kullanılması gerekliliğine de değindi.

Seminerin ardından BPW Adana Kulübü Başkanı Ayça Katlav, konuşmacı Zehra Narin’e teşekkür belgesi verdi.