Buse Terim, Baby on the Go adıyla yeni bir marka yarattı. Bugüne kadar gençlere ve yetişkinlere yönelik hazırladığı kombinler ve stil önerileriyle dikkat çeken ünlü blogger ve moda danışmanı Buse Terim, Baby on the Go ile miniklerin ayaklarına dokunuyor. 

Markanın çıkış hikayesinin hamile olduğunu öğrendiği an başladığını dile getiren Buse Terim, şöyle devam ediyor:  "Küçük meleğim Nil'in kalp atışlarını duyduğum an itibariyle bebeğimle birlikte büyüyen ve şekillenen bir fikirdi önce... Gençlere ve yetişkinlere yönelik kombinler hazırlayıp, trend önerilerinde bulunurken, minnoşlara, Niloşlara yönelik bir şeyler de yapmak istedim. Nil içimde büyürken, kurduğum bu hayal de Baby on the Go adıyla gerçeğe dönüştü.”


Bulutlardan kalpler yağdırdık, kağıttan uçaklar yaptık

Ekibiyle birlikte titiz bir hazırlık döneminin ardından 10 parçalık bir patik koleksiyonu ortaya çıkaran Terim, renkleri ve desenleri çocukların kaleminden çıkar gibi hayal ettiklerini söylüyor. Terim, “Pop, Aeroplan, Panpan, Robin, Doh, Dream, Wavy, Fame, Black X ve Hope isimli 10 parçalık koleksiyonunun öncelikli olarak stil sahibi miniklerin sevmesini hedefliyoruz” dedi. 
Baby on the Go, shop.buseterim.com.tr üzerinden sipariş edilebiliyor. 17-21 numara aralığında olan patikler 89 TL’den satışa sunuluyor.