Ceyhan Hükümet Konağı Karşısında yapılan dev alışveriş merkezi’nin açılışında Urfa Çekirge Grubu mini bir konser verirken yaklaşık 50 kilo çiğköfte dağıtıldı.

Picasso AVM’nin Yöntetim Kurulu Başkanı Müslüm Şenateş yaptığı konuşmasında böyle bir alışveriş merkezinin açılmasında kendilerine gösterilen alakadan dolayı herkese teşekkür etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise açılışı yapılan işyerinin öncelikle Şenateş ailesi başta olmak üzere herkese hayırlı olmasını diledi. Başkan Sözlü, “Ceyhan’a gelerek böyle bir yatırımı yapmak istediklerini bizlere beyan ettiklerinde belediye olarak üzerimizi ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu söyledik. Ceyhan’ın sahip olduğu potansiyeli ile bölgenin cazibe merkezi olmaya devam ettiğini kendilerine ilettik. bu yatırımın hem kendilerine hem de Ceyhanlı  hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Çukurova bereketli topraklardır. Burada herkese iş var, aş var yeter ki birlik olalım.” şeklinde konuştu.

Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş ise Ceyhan’ı bir zamanlar terk edenlerin yeniden Ceyhan’a döndüklerini görmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Adana Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Ali Özkan ise kendisinin de bir Şanlıurfalı olduğunu belirterek, “ sayın valimiz de buraya gelecekti ama yoğun işleri nedeniyle katılamadı. Sizlere selamlarını getirdim.  Şanlıurfalı biri olarak Çukurova bizlerin ikinci memleketi olmuştur. Buraya daha önceleri gelen ‘nerelisin’ diye sorduğumuzda Şanlıurfa şivesi ile ‘Adanalıyız’ diyen birçok hemşerime rastladım. İş yerinin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra protokol üyeleri hep birlikte kurdele keserek AVM’yi gezdiler.