Citibank A.Ş’nin Adana Şubesi yeni adresinde hizmet sunmaya başlıyor. Şube; bireysel, kurumsal ve ticari müşterilerine hizmet verecek.

Türkiye’de 35 yıldır faaliyet gösteren Citibank’ın Adana Şubesi’nin açılış kurdelası, Vali İlhan Atış, Çukurova Ünivesitesi Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu ve banka yetkilileri tarafından kesildi.

Citibank A.Ş Ticari Bankacılık Başkanı Efsane Tinel, açılış kokteylinde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin olumlu bir gelecek vadediyor olması nedeniyle uluslararası platformda önem kazanmaya devam ettiğini söyledi. Tinel, “Adana, Türk ekonomisinde önemli bir rol oynuyor ve biz Citibank A.Ş olarak dünyada milyonlarca müşterimizin finansal ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi ürünlerimizi ve kaliteli hizmetimizi Adana’daki kurumsal, büyük ticari, küçük ve orta ölçekli işletmelere sunuyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Citibank A.Ş Bireysel Bankacılık Başkanı John Denhof, dünyanın önde gelen global finans kuruluşu Citigroup’un Türkiye’nin  piyasasını önemli bir piyasa olarak gördüğünü belirterek, “Türkiye’deki 35 yıllık geçmişimiz ülkeye olan bağlılığımızın ve taahhüdümüzün bir göstergesi. Türk ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan Adana Şubemizi çok daha geniş ve merkezi bir bölgeye taşıyarak, müşterilerimize daha iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Citibank, müşterilerine daha iyi hizmet sunma anlayışı kapsamında, çok daha geniş ve merkezi bir alanda bulunan yeni adresine taşındı.

Citibank Adana Şubesi, Türk Lirası ve döviz mevduat ürünleri, Türk ve yabancı yatırım fonları, bireysel krediler, kredi kartları gibi geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet sunacak. Adana şubesi aynı zamanda ticari ve kurumsal müşterilerine nakit yönetimi, dış ticaret ürünleri, döviz ve yatırım ürünleri ile kısa ve uzun vadeli krediler gibi ürünler sunmaya devam edecek.

Açılış kokteyline, Vali İlhan Atış, Çukurova Ünivesitesi Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, Adana Ticaret Odası Başkanı Şaban Baş ve çok sayıda davetli katıldı.