Sefa'nın taklitleriyle güldürdüğü, Sıla'nın şarkılarıyla çoşturduğu gecede, 6'sı kadın 24 yeni üyeye üyelik belgeleri de verildi.
Hilton Oteli'nde yapılan 21'inci Kuruluş Yıldönümü Balosu, 31 Mart 2012'de yönetime gelen 11'inci dönem yönetiminin hizmetteki bir yılının barkovizyonda sunumu ile başladı. 500 seçkin davetlinin katıldığı gecenin açış konuşmasını yapan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, 21 yıllık derneğin sağlam temeller üzerine kurulduğunu belirterek, şunları söyledi:
'BU KENT İÇİN NE YAPSAK AZ'
"Bu derneğin temelleri öyle sağlam atılmış ve görev alan her yeni yönetim bu temelleri öylesine güçlendirmiştir ki, 21'inci yılda sağlam temeller üzerinde yükselen bir değer meydana gelmiştir. Bu temeller üzerinde Çukurova GİAD, yüz yıllar boyu yaşayacaktır. Bir yıllık hizmetimizi anlatan sunumu izlediğimde, 'ne kadar az şey yapmışız' dedim. Arkadaşlarım bana 'Az mı?' dercesine garip şekilde baktılar. Bir yılda çok şeyler yapmış olabiliriz. Ama bu kent için, bu topraklar için ne kadar şey yaparsanız yapın az. Daha çok şey yapmak için çaba göstermeli. Bu topraklar, bu kent için bunları yapmalıyız. Çünkü bu kentin bize ihtiyacı var. Çukurova GİAD'a ve diğer STK'lara daha iyisini yapmak için destek olmak da herkesin boynun borcudur."
Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral da, Çukurova GİAD'ın çok başarılı faaliyetlerle her zaman zirvede bir STK olduğunu ifade ederek, "Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Birlikte konfederasyonda da görev aldığımız Çukurova GİAD'a hizmetlerinden dolayı ülkem adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Gecede, Çukurova GİAD'a yeni üye olan 6'sı kadın 24 yeni üyeye üyelik belgeleri de verildi. Belgelerin verilmesi sonrası konuklar için de sürpriz bir şov sunuldu. Sadece Sıla'nın sahne alacağı duyurulan gecede Yetenek Sizsiniz Yarışması’nın 2’nci dönem birincisi Sefa Doğanay'ın sahneye çıkması konukları şaşırttı. Kendisi de Çukurova GİAD ile yaşıt olan genç taklitçi, birçok ünlü sanatçıyı taklit ederek konukları güldürdü.
SILA’DAN 2 SAATLIK CANLI PERFORMANS
Sefa'nın ardından şarkılarıyla sürekli gündemde yer alan Sıla sahne aldı. 'Açık deniz' adlı şarkısı ile konserine başlayan Sıla, sahne performansı ile de dikkat çekti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sıla, gecede 24 şarkı seslendirdi. 'Alain Delon' adlı şarkı ile geceye son veren Sıla, istek üzerine 'Sevişmeden uyumayalım' şarkısını bir kez daha seslendirerek, konserini noktaladı. Konser arasında ise Çukurova GİAD Yönetim Kurulu, eski dönem başkanları ve Sıla, 21'inci Yıldönümü pastasını birlikte kesti. Faaliyetleri, etkinlikleri, hizmetleri takip ve takdir edilen Çukurova GİAD, kuruluş yıldönümü balosu ile başarılı hizmetlerini taçlandırdı. Konuklar, Başkan Sakarya ve yönetim kurulu üyelerini kutladılar.
KİMLER KATILDI ?
Geceye Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, TÜGİK Başkanı Erkan Güral, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu Başkanı Süleyman Onatça, Adana Ticaret Odası Başkanı Ali Gizer, Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, Adana Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Süleyman Sönmez, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Murtaza Kılçık, Adana Genç İşadamları Derneği Başkanı Tamer Gülcan, Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği Adana Başkanı Esra Özden ile birlikte TÜGİK'e üye Hatay, Mersin, İskenderun, Mardin, Diyarbakır, Gaziantep'teki GİAD'ların başkanları, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, üyeleri, seçkin konuklar katıldı.
ÇUKUROVA GİAD'IN YENİ ÜYELERİ
Gecede üyelik belgeleri verilen üyelerin adları şöyle:
"Şerin Baykam, Dilek Eren, Didem Görgün, Aysun Loğoğlu, Ebru Atıcı Sevindik, Derya Omo, Fikri Oğuzhan Ertem, Zeynel Heybeli, Ceyhun Baskın, Mehmet A. Eryürek, Kadir Atik, Tolga Gezerşen, Hakan Coşkun, Murat Çoktay, Mehmet Yücel Ener, Necmi Ulular, Hakan Karaboğa, Ali Keskinkılıç, Serdal Kaya, Erdal Yüksel, Ahmet Han Alpman, Burhan Kumru, Serkan Müjde, Osman Ali Homurlu."