Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu, Türk Girişim ve İş Dünyası Federasyonu (TÜRKONFED) ve IBM ile işbirliği yaparak  "Proje Yönetimi  Eğitimi" düzenledi.
Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) merkezinde gerçekleşen eğitim seminerinde IBM uzmanları Mustafa Güngör ve Gizem Çele tarafından ‘Proje Yönetimi Süreç Grupları’ (Başlama, Planlama, Yürütme, Yönetim ve Kontrol, Projenin Kapatılması), ‘Vaka Çalışması’ ve sonuç almaya yönelik konular ele alındı.
 IBM uzmanları tarafından herhangi bir çalışmanın proje olması için sahip olması gereken özellikler, proje yönetiminin temel kavramlarıyla ilgili bilgiler verdiği eğitim seminerinde projelerde karşılaşılabilecek sorunlar ve potansiyel çözüm önerileri interaktif bir ortamda masaya yatırıldı.
Toplantıya katılan ÇUKUROVA SİFED ve ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, şirketlerde çalışan personeller için son derece faydalı geçen eğitim seminerini yaygınlaştıracaklarını söyledi.
Tüm dünya ülkelerinin proje ve plan üzerine çalışma koşulları belirlediğini anımsatan Süleyman Sönmez, “Proje yönetimi sonunda alınacak dersler ve karşılaşılacak sorunların çözümü, şirketlere olduğu kadar kent ve bölge ekonomilerine de olumlu katkılar sunacaktır” dedi.
Eğitim seminerine Tavaş Yem, Anadolu Bal, Groseri, Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD), Çağ Üniversitesi öğrencileri, Kilikya Şalgam, Delta Güvenlik, Remax, Dörtler Otomotiv ve Gold Lake Hotel temsilcileri katıldı.