AETESO Hizmet Binası’nda gerçekleşen imza töreninde Oda Başkanı İsmail Abike ile İş Bankası Baraj Yolu Şube Müdürü Şakir Koruyucu bir araya geldi. Yapılan görüşme sonucu, AETESO üyelerine, sıfır faizli, ilk 3 ayı ödemesiz ve indirimli faiz oranlı ticari kredi kampanyasının protokolü imzalandı. Kampanya kapsamında, AETESO üyeleri, İş Bankası Adana Şubelerinden,  azami 150 bin liraya kadar kredi kullanılabilecek.

Oda Başkanı İsmail Abike, imza töreni sonrası İş Bankası Baraj Yolu Şube Müdürü Şakir Koruyucu ile el sıkışırken, “Bu protokolün tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kredi ihtiyacı olan ve kullanmak isteyen tüm üyelerimiz bilgi için odamıza başvurabilirler”dedi.

Şube Müdürü Koruyucu da, oda üyelerine indirimli faiz oranlı ilk 3 ay ödemesiz, kalanı aylık eşit taksitler halinde ödenmek üzere toplam 12 ay vadeli esnek ödemeli veya kredi tutarı üzerinden belirli bir yüzde ile hesaplanan, peşin komisyon tahsil edilmek suretiyle ya da peşin komisyonsuz azami 36 ay vadeli aylık eşit taksit ödemeli, peşin komisyon tahsil edilmek suretiyle sıfır faizli, 12 ay vadeli, aylık eşit taksit ödemeli seçeneklerden azami 150 bin liraya kadar kredi kullandırabileceklerini bildirdi.