Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. destekleri ile hazırlanan EV’leniyoruz 2017 Evlilik Hazırlıkları, Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Zücaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu tarafından açıldı.

Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz; “Evlilik hazırlıkları yapanlar için oldukça yoğun ve yorucu geçen süreci, onlarca konu başlığına ilişkin yüzlerce seçeneği tek çatı altında sunacağımız  Adana EV’leniyoruz Fuarı ile kolaylaştırıyoruz. Birbirinden önemli ürün ve hizmetlerin sergileneceği Fuarımızda ziyaretçiler, fuara özel kampanyalardan faydalanabilecekler.” Alagöz; katılımcı firmaların yoğun ilgisinden memnun olduklarını vurgulayarak, “Katılımcı firmalarımız, fuarımıza büyük bir özenle hazırlandılar. En yeni, en güzel ürünlerinden örnekleri, en şık modellerini ve tüm hizmetlerini bu fuarda sergileyecekler” dedi.

FUARIN HER BİR GÜNÜ GÖRKEMLİ ŞOVLARA SAHNE OLACAK…

“Fuar süresince pek çok etkinlik düzenlenecek olup; gelinlik defileleri, trio ve dans gösterileri, konserler, söyleşiler, saç tasarım şovları gibi aktiviteler ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatacak.
Girişlerin ücretsiz olacağı fuar, 9-10-11 Mart 2017 tarihlerinde 09.30-21.00,    12 Mart 2017 tarihinde 09.30-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır. Etkinlikleri takip etmek için www.adanaevleniyoruzfuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
EV’leniyoruz Fuarı’nın Kapsamı: Gelinlik ve Moda Evleri, Organizasyon Firmaları, Oteller ve Restoranlar, Düğün Salonları, Konut Projeleri, Fotoğraf Stüdyoları, Çeyiz Firmaları, Ev Tekstili, Mobilya, Beyaz Eşya, Züccaciye, Mutfak Ekipmanları, Halı ve Dekorasyon Ürünleri, Çiçekçiler, Kuaför ve Güzellik Salonları, Hediyelik Eşyalar, Takı ve Kuyumcular.