KİPAŞ Holding’in bünyesinde, Kahramanmaraş Türkoğlu, Kılılı’da inşaatı başlayan Kipaş Kağıt fabrikasının temel atma töreni, 12 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşti. Türkiye genelinde bir çok firmanın katıldığı ihalede,  ipi göğüsleyen Kambeton oldu ve 27 Ocak 2012’de sözleşme imzalandı.
28 metre yüksekliğiyle, bölgedeki en yüksek prefabrik bina olma özelliği taşıyan KİPAŞ KAĞIT’ın temel atma törenine, TBMM Başkan vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, Kahramanmaraş milletvekilleri Sıtkı Güvenç, Yıldırım Ramazanoğlu, K.Maraş valisi Şükrü Kocatepe ve Belediye Başkanları da katıldı
Çok sayıda bürokratın da katıldığı törende, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, Kambeton Ltd. Şti Ortaklar Kurulu Başkanı Zeki Baykam ve her iki şirketin yöneticileri de hazır bulundu.
Yatırım ilk etapta 500, daha sonrasında 100 kişiye istihdam sağlayacağını ve yılda 470bin ton kağıt üretimi yapacak. 60.000metrekare kapalı alan ve toplamda 300.000 metrekareye kurulacak olan Kipaş Kağıt Sanayi İşletmeleri A.Ş.’nin, 2013 Yılı Eylül ayında üretime geçmesi planlanıyor.
Prekast ve Prefabrik alanında faaliyet gösteren; Sanayi Yapıları, Cephe Panelleri, Köprü Kirişleri, Elektrik Direkleri, Trafo Köşkleri, Altyapı Elemanları, Çevre Koruma Ürünleri, Çevre Düzenleme Ürünleri, Kent Mobilyaları gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Kambeton, Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’da, önemli yatırımcıların çözüm ortağı olmaya devam ediyor.