Adana’da akışkanı yüksek ürünlerin transferlerinde kullanılan pompaların tanıtım ve kullanım yöntemleriyle ilgili toplantı düzenlendi. Adana Kızılay Caddesi’nde makine sektörüne hizmet sunan Şanıvar Makine’nin düzenlediği toplantıda Küçükparmak Mühendislik’in Kupor marka tescilli pompaları Adanalı makine mühendisi ve firma temsilcilerine tanıtıldı.
Makine Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hüseyin Atıcı, Şanıvar Makine sahibi Oktay Özbiçer, makine mühendisleri ve çok sayıda firma temsilcisinin katıldığı Seyhan Oteli’ndeki etkinlikte Küçükparmak Mühendislik Genel Müdür Yardımcısı Başar Küçükparmak, önemli bilgilere yer verdi.
Gaziantep’te 35 çeşit pompa ürettiklerini belirten Küçükparmak, dişli pompa kullanım alanları ve dikkat edilecek yöntemleri anlattı.
Fuel-oil, yağ, çikolata gibi akışkanı zor olan maddelerin transferlerini kolaylaştıran pompaların kullanımına yönelik soruları da yanıtlayan Küçükparmak, pozitif deplasmanlı, dişli, santrafüj başta olmak üzere makine sektörüne hizmet eden son teknoloji pompaların işletmelere kazandıracağı kolaylıklara dikkat çekti.
Makine Mühendisi Oktay Özbiçer, sunumu için Küçükparmak’a teşekkür ederken, Adana makine sektörünün toplantıdan sonra önemli kazanımlar elde edeceğine inandığını söyledi.