Adana Mobilyacılar Sitesi 6-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 2013 Yeni Koleksiyonlar Tanıtım ve İndirim günlerinin tanıtım toplantısına çok sayıda mobilyacı katıldı. Adana'ya otelde düzenlenen tanıtım toplantısına  Adana Mobilyacılar Sitesi (ADAMAOS) Reklam ve etkinlik komitesi  Komite Başkanı Bülent Gizir, Mahmut Çiçekdeş , Hasan Aslan, İlyas Mayul, Mahmut Alaybeyoğlu  ile Karaca Ajans Yönetimi bir araya gelerek, etkinliğin detaylarını kararlaştırdı.

ADAMOS Reklam ve etkinlik komitesi Başkanı Bülent Gizir gerçekleştirilecek olan etkinliğin sadece Adana sınırları ile kalmayacağını bölgeye de hitap ettiğini söyledi. Gizir, ‘’ Adanalı mobilyacılar olarak kent ekonomisine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla alışveriş günleri düzenledik. Ve bu etkinlik içerisinde Adananın,  Adanalı mobilyacıların yaptıkları kaliteli ve öncü işleri de tüm herkese anlatmak amacıyla da bu organizasyonumuza çok farklı tanıtıcı etkinlikler yerleştirdik. Tüm bölgeye hitap eden bu etkinlik kapsamında herkesi Mobilyacılar sitesine bekliyoruz  Hem uygun fiyatlarla kaliteli ürünlerimizi alma fırsatı sunuyor hemde onlara sitemiz içerisindeki etkinliklerimizle keyifli vakit geçirmelerini sunuyoruz. ‘’ dedi.

ADAMOS etkinlik ve organizasyon işlerini üstlenen Karaca Ajans Yönetimi adına konuşan Karaca Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. Karaca,’’Geçtiğimiz yıl ilk defa gerçekleştirdiğimiz tanıtım indirim günlerinde yeterli ilgiyi gördük geçtiğimiz yıllarda etkinlik eksiğimiz vardı. Bu yıl daha önce yapılmayan bir defileye imza atacağız, döşemelik mobilya kumaşından ünlü mankenlerimizin katılımı ile güzel sektöre dair bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgiler vereceğiz. ‘’dedi.

Daha sonra Karaca ajans yönetimi komiteye etkinlikler ile ilgili bilgi vererek fikir alışverişinde bulundu.