Mimarlık, İç Mekan Tasarımı, Geliştirme, Gayrimenkul kategorilerinde düzenlenen ve toplam 48 alt kategoriden oluşan European Property Awards - EPA (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin 2015  yılı kazananları Londra Grosvenor House Hotel'de düzenlenen törende açıklandı.
Dünyanın önde gelen inşaat ve gayrimenkul firmalarını bir araya getiren törende, gayrimenkul endüstrisinin önemli profesyonelleri ve uzmanlarından oluşan 70 jüri üyesinin oyları ile belirlenen ödüller sahiplerine takdim edildi. 
Adana’da bu yıl faaliyete geçen  Wyndham Hotel Gurubu’nun üyesi olan Ramada Worlwide Adana Hotel&Suites Yarışma’nın İç Mekan Kategorisi’nde, ‘’Otel İç Mekan Tasarımı’’ ödülüne layık görüldü.  Törende,  Ramada  Adana Hotel&Suites Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Tansalar ödülü Margo İç Mekân ve Ürün Tasarımı adına Tanya Ildıroğlu ile birlikte birlikte aldı.
Tansalar, faaliyete geçtikleri yıl içerisinde böyle bir ödüle layık görülmelerinden dolayı mutlu  olduklarını ve Adana’nın tanıtımına katkı sağladıklarından dolayı mutlu olduklarını  belirterek, bu ödülün kendileri açısından motivasyon kaynağı olacağını söyledi.
Margo İç Mekan ve Ürün Tasarımı'nın Kurucusu Tanya Ildıroğlu de  böyle uluslararası bir ödülü almaktan onur duyduklarını dile getirdi.