Tanıtım gününe Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Mustafa Göktaş, Mahrukatcılar Odası Başkanı Cengiz Kozacıoğlu, Karaisalı Ziraat Odası Başkanı Mahmut Metin, Çukurova Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Metin, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Güney Bölge Birlik Başkanı Muhammet Yalçın, Yüreğir Tapu Müdürü Veysel Şaşmaz, MHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Av. Müslüm Susar, Diyarbakır Hanililer Derneği Başkanı Erdal Ereli, Sütçüler ve Yoğurtçular Odası Başkanı Memduh Özalp, Adana Kaportacılar Odası Başkanı Nuri Zengin, MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şehmus Uçar, ASGD Genel Başkan Yardımcısı Basri Baş ile medya ve spor dünyasının önde gelen isimleri katıldılar…
Kaliteli yaşama ve rahat konaklamaya özen gösterenler için yepyeni bir konsept ile oluşturulan Ziyapaşa Park Otel müşterilerinin ilgi odağı olmaya devam ediyor.
 
Adana’da faaliyet gösteren  Ziyapaşa Park Otel yetkilileri Adana’nın sınırlı bir alanda yer alan otellerine farklı bir alternatif olduklarını ve kentteki konaklama anlayışına yeni bir soluk getirdiklerini belirttiler.

Otel bünyesinde yer alan Ziyapaşa Asmaaltı Kebap temiz ve rahat salonunda, hijyenik bir ortamda, itinayla hazırlanan mönüleri ve Adana’ya özgü ikramlarıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunarak fark yaratıyor.
Ziyapaşa Park Otel bünyesinde hizmet vermeye başlayan Asmaaltı Kebap Asmaaltı kalitesinde ve güvencesinde lezzetleri sizlerle buluşturmaktadır. 
Burada gerçek bir Adana sofrası ve lezzeti sunulurken, Adana’da gerçek anlamda kebap keyfinin yaşanabileceğini bir yer ortaya çıkartıldı. Farklı mimarisi ve iç dekorasyonuyla herkesin kendini huzurlu hissedebileceği, özel bir mekân yapıldı.

Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Bulvarında bulunan otelin en büyük avantajı, Avrupa standartlarındaki modern saunası oluyor. Açılışından itibaren kısa süre içerisinde konfora ve sağlığa önem veren müşterilerinin tercih nedeni olan Park Sauna’nın ünü Adana  dışına kadar ulaşmış bulunuyor.

Park Sauna’da verilen hizmetler

·         Günün yorgunluğunu, iş stresini atabileceğiniz sauna

·         Geleneklerimizin vazgeçilmezi Türk Hamamı

·         İşinde uzman sertifikalı masörler tarafından yapılan masaj hizmeti

·         Profesyonel Kesecilerce Kese Hizmeti

·         Modern tasarımlı şok havuzu

·         Jakuzi

·         Buhar odası

·         Koşu Bantları

·         Dinlenme Odası (Özel tasarımlı uyku şezlongları ortopedik koltuklar)

·         Berber Hizmeti

·         Kişiye Özel Şifreli kasalar ve Soyunma Kabinleri

·         Araçlarınız için özel güvenli otopark ve vale hizmeti

·         Vitamin bar (Her türlü alkolsüz içecek, çorba çeşitleri ve aperatif menüsü ile)