Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı Av.Emrah Kozay, seçim çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor. Semt pazarı ve esnaf ziyaretlerinde halkın yoğun ilgi gösterdiği CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Kozay, Çukurova’nın kronikleşen sorunlarının nasıl çözüleceğini Çukurova halkına anlatıyor.

Emrah Kozay'dan Çöp Kokusuna Son" Mesajı

ÇUKUROVA HER GEÇEN GÜN ÇAĞDAŞ BİR KENT OLMAKTAN UZAKLAŞIYOR

Çukurovalıların en çok şikayet ettiği konu olan temizlik sorununu öncelikli olarak ele alacaklarını dile getiren Kozay, Çukurova’nın Adana’nın en gelişmiş kenti gibi görünse de kentin ilgisizlik ve bakımsızlık nedeniyle çağdaş bir kent olmaktan uzaklaştığını kaydetti.

Emrah Kozay'dan Çöp Kokusuna Son" Mesajı

ÇUKUROVA’YI ÇÖP KOKUSUNDAN KURTARACAĞIZ

DAİMFED'ten Yüreğir Belediye Başkanı Demirçalı'ya Ziyaret DAİMFED'ten Yüreğir Belediye Başkanı Demirçalı'ya Ziyaret

Çukurova halkının en çok çöp yığınlarından ve kokusundan şikayet ettiğini ifade eden Kozay, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girdiğimiz şu günlerde dünya kentleriyle yarışan bir Çukurova’yı konuşmamız gerekirken ne yazık ki sokaklardaki çöp yığınlarını ve çöp kokusunu konuşuyoruz. Hâlâ temizlik sorununu çözememiş bir Çukurova’yla karşı karşıyayız. Hiç merak etmeyin, 1 Nisandan sonra ilk işimiz bu olacak. Çukurova’nın en temiz ilçe olmasını sağlamak önceliklerimiz arasında olacak. Sokaklarında çöp, moloz yığınlarının görülmediği, sokaklarında çöp kokusunun olmadığı tertemiz bir Çukurova’yı vatandaşlarımıza sunacağız. Çukurova’yı çöplerden ve çöp kokusundan kurtaracağız. Parlayan bir Çukurova’yı hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.