Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin (AOSB) 50. yılı TÜYAP Fuar alanında törenle kutlandı.  Törene katılım yüksekti.  İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan "İSO 500" ile "İSO İkinci 500" listelerine giren 32 firmaya Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) "Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı" listesinde yer alan 16 firmaya plaket verildi.

gazzet

Ancak törende dikkat çeken,  törenin zamanlamasıydı. Gazze için kısa süre önce Cuma namazı sonrası kınama açıklaması yapılmıştı.

osb

ATB Başkanı Şahin Bilgiç’ten Öğrencilere Hayat Dersi! ATB Başkanı Şahin Bilgiç’ten Öğrencilere Hayat Dersi!

İş dünyasının önde gelen kişilerinin katıldığı Açıklamaya, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ile birlikte Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger, Seyhan Ziraat Odası, Yüreğir Ziraat Odası, Sarıçam Ziraat Odası, Adana Çiftçiler Birliği, Türk Kızılayı Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu, Memur Sendikaları Konfederasyonları, Türkiye Kamu-Sen, Hak-İş Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu, Doğu Akdeniz Müteahhit Birlikleri Federasyonu, Çukurova Genç İşadamları Derneği, Adana Sanayici İşadamları Derneği, Adana Genç İş İnsanları Derneği, Adana Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, Adana Müstakil Sanayici İşadamları Derneği ve İHH Adana Şubesi destek verdi

Bu birliktelik güzeldi. Ancak Gazzede ölümler sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tüm Dünyaya bu katliamda ölen çocukların kadınların durumunu aktarıyor. Bu kadar büyü acı varken, böyle bir törene en azında bu zamanda gerek var mıydı?

50. yıl plaketlerini 51. yıl töreninde verseydiniz olmazmıydı. 

Şimdi kamuoyu Adana HSOSB yetkililerinin bu törenin zamanlamasındaki hatalarını konuşuyor. Ve soruyor. " Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze konusunda bu kadar hassasiyet gösterirken, yaptığınızın adı ne?"