Programa Seyhan Müftüsü Halil Uzun Engelliler Derneği Adana Başkanı Halis Kasap, Engelliler komisyonu başkanı Hacı Mazlum, komisyon üyeleri ve din görevlileri, engelliler ve engelli aileleri hazır bulundu.

 Program esnasında Seyhan Müftüsü Halil Uzun yaptığı konuşmada herkesin bir imtihanının olduğunu engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin imtihanında bu olduğunu belirterek şunları söyledi. “Değerli kardeşlerim hiç kimse ne oldum dememeli ne olacağım demelidir. Şu an herhangi bir sağlık problemi bulunmayanlar her an birer engelli adayıdırlar. Bu duyguyla engelli kardeşlerimize çok iyi davranmalı onları içten bir sevgiyi ve muhabbeti asla ve kat’a onlardan esirgememeliyiz. Allah kimseyi beyin engelli aklı dumura uğramış akıl tutulması geçirenlerden eylemesin ve Allah kimseyi iman engelli yapmasın. Elhamdülillah Adana’mız bu hususta merhametiyle, muhabbetiyle, sevgisiyle çoğu yere örnek olmaktadır. Hayırseverlerden Allah razı olsun.” Dedi.

Daha sonra Engelliler Derneği Adana Başkanı Halis Kasap,  yaptığı konuşmada böyle bir hafta münasebetiyle bizi unutmayan ve bize değer veren ve her derdimizi ciddiye alan Halil Uzun hocamıza teşekkür ve dua ediyoruz dedi.