Adana Kamu Müteahhitleri hafta sonunda Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti. Ziyarette inanılmaz duygusal anlar yaşanırken Akamder in bu hassasiyeti Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimlerini olağanüstü mutlu ederek sevindirdi.
Adana Kamu Müteahhitleri başkanı Mustafa Karslıoğlu konuşmasında ” Adana Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin geçtiğimiz haftalarda Adana Büyükşehir Belediyesinin yer tahsisi ile yeni yerlerine geçmesinin çok sevindirici olduğunu, kendilerinin de Derneğe her zaman yardımcı olacaklarını vurgulayarak, her türlü sorunlarında yanlarında olacağını” ifade etti. Karslıoğlu “ilk olarak Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri derneğinin komple Bilgisayarlarını alarak yardımlarının devamının geleceğini” söyledi.

Adana Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Muhammet Çetin ise konuşmasında “ Akamder in bu ziyaretini çok anlamlı ve yalnız olmadıkları yönünde manidar bulduklarını üyeleriyle birlikte memnuniyetlerini “ dile getirdi. Başkan Muhammet Çetin “ Akamder in bu anlamlı jesti karşısında çok duygulandıklarını artık yalnız olmadıklarını Akamder üyelerine Başkan Mustafa Karslıoğlu nezdinde teşekkürlerini” ifade etti.
Ziyaret Bilgisayarların teslim ve Mevlit hilafeti ve ikramların ardından son buldu.