Kırsalda birçok noktada ciddi projelerle bölge halkının sorunlarını anında çözen ASKİ, şehir merkezinde de özellikle yeni yerleşim alanlarında sorun yaşanmaması için projelerini aralıksız sürdürüyor. Yeni yapıların yoğun bir şekilde meydana geldiği Aliye İzzet Begoviç  Bulvarından Kanal Kıyı boyuna bağlantı Bulvarını Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri açarken, ASKİ ekipleri de alt yapı çalışması yaparak bölgenin kanalizasyon sorununu çözüyor.
Gürselpaşa  Mahallesi 75469 sokak üzerinde yapılan Kanalizasyon Ana Hat çalışmasında 300'lük betonarme boru kullanılırken, yaklaşık 15 gündür çalışması süren toplam 1000 metrelik proje bir haftaya kadar tamamlanacak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bulvar üzerindeki yapılan alt yapı sorunu ortadan kalkarken, ilerleyen günlerde de Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlama çalışması gerçekleşecek. Bu yapılan çalışmalarla birlikte bölge halkının hem alt yapı sorunu hem de yol sorunu tamamen ortadan kalkmış olacak.
Projelerle ilgili ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu;" Bugüne kadar Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü'nün talimatları doğrultusunda yapılan projelerle ciddi işler başarıldı. Bundan sonra da hem kırsalda hem de şehir merkezinde gerekli tüm çalışmalar yapılarak vatandaşlarımızın sorunlarına da anında yanıt verilecek" dedi.