ATO Başkan Yardımcısı Mehmet Şahbaz, Yönetim Üyeleri Mehmet Özel ve Muzaffer Emin Yumuşak ve Genel Sekreter Ahmet Nevruz'un da katıldığı ziyarette, Adana ESOB  Yeni Başkanı ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekilleri, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Adana TKKNNEO Başkanı Kenan Yılmaz, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş ile Adana Minibüsçüler Esnaf Odası 2.Başkanı, Denizli Dolmuş Koop Başkanı Navaf Ok tarafından hizmet binası girişinde karşılanan Başkan Menevşe, gördüğü samimi ve sıcak ilgi karşısında hayli mutlu oldu.


Başkan Menevşe, öncelikle Merhum Birlik Başkanı Kazım Barışık için başsağlığı dileyerek, üzüntüsünü ifade ederken, "Kazım Barışık kıymetli bir insandı. Allah rahmet eylesin. Unutmadık, unutmayacağız. Sonuçta kader bu, hepimizin gideceği yer orası" dedi.

Menevşe, Adana ESOB'un da şehrin önemli bir mesleki örgüt olduğunu ve yönetiminin devam etmesi gerektiğini, bu nedenle de Merhum Barışık'ın yerine Başkan Vekili Nihat Sözütek'in getirilmesinin doğru bir tercih olduğunu belirterek, "Size de yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Tebrik ederim. Başarılar dilerim"diye konuştu.

Başkan Sözütek de, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Menevşe ve Meclis Başkanı Tarkan Kulak ile yönetim kurulu üyelerine, nezaketli ziyaretlerinden dolayı yönetimi ve esnafları adına teşekkür etti.

 

Ziyarette, esnaf, ticaret adamları ve ülke meseleleri üzerine de sohbette bulunurken, terör olaylarının ekonomiye ve esnafa verdiği zararın büyük olduğu, bir an önce silahların susturulması, ekonominin rayına oturtulması, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek halkın barış ve huzura kavuşturulması dileğinde bulundular.