Adana Baro Başkanlığı aday adaylığı sürecinde meslektaşlarının yanı sıra üyesi bulunduğu Adana İşkadınları Derneği'de Ülkü Tolunay'ı yalnız bırakmadı. Koço Restoran'da öğle yemeğinde biraraya gelen İŞKAD yönetimi ve üyeler Ülkü Tolunay'a çiçek vererek yanlarında olacaklarını belirtti. Yemekte, masayı Ülkü Tolunay'a verdiği desteklerle ilgili 'Seninle Herşeye Varız, Gönlümüzün Başkanı Baro Başkanı, Demokratik Yolda Ülkü Başkan Burda' gibi yazılarla süsleyen  İŞKAD üyelerinin desteği Ülkü Tolunay'ı bu zorlu yolda memnun etti.

İŞKAD üyeleri, “Adana'da bir çok sivil toplum örgütlerinin kurucu başkanlığını yapan, bir çoğunda kurucu yönetici ve yönetim kurulu üyeliğini yapan, Avukat Ülkü Tolunay, Adana Barosu Başkan adaylığı için Demokrat Avukatlar Grubu'ndan aday adaylığını açıkladı. Ülkü Tolunay'ı bizde dernek olarak destekliyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Adana Baro Başkanı aday adayı Ülkü Tolunay ise "Üyesi olmaktan gurur duyduğum İŞKAD üyelerinin yanımda olması beni çok memnun etti. Benim için oy kullanamayacaklar ama yanımda olmaları bana ayrı bir güç katıyor. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.