Adana Baro Başkanı Veli Küçük, ruhsatını alan genç meslektaşlarına başarılar dileyerek, "Baromuz üye sayısı aramıza yeni katılan meslektaşlarımızla her geçen gün artmaktadır. Çok güçlü ve saygın bir mesleğin temsilcileriyiz. Aramıza katılımınızla bizlerin gücüne güç katıyorsunuz. Başarılı olacağınıza inancım tamdır ” dedi.

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

24 Haziran seçimlerinde en geniş katılımla, halkın iradesini yansıtan sağlıklı bir sonucun ortaya çıkacağını belirtti.

Baro Başkanı Av. Küçük, TBMM'nin bu süreç içerisinde devre dışı bırakıldığını vurgulayarak,"Erken seçim adı altında dayatılan baskın seçim kararından sonra bakanlar kuruluna verilen Kanun Hükmünde Kararname yetkisi verilerek seçimle ilgili uyum düzenlemelerinin yapılması halk iradesinin tecelli noktasını saf dışı bıraktı" diye konuştu.

Baro Başkanı A v. Veli Küçük, bugün Kozan'da görülen Aladağ Kız Öğrenci Yurdu yangını davasına katıldığını belirterek, "Aladağ Kız Öğrenci Yurdu Yangın Faciası hepimizin yüreklerini yaktı. Büyük bir faciaydı.  Buna hiç kimse kaza, kader diyerek hafife alamaz, önemsizleştiremez. 1.5 yıldır devam eden yargılamada henüz bir karar verilemedi. Eksikliklerin giderilmesi için duruşma 7 Eylül 2018 tarihine bırakıldı, daha da uzayacak gibi görünmektedir. Geciken adalet adalet değildir. " diye konuştu.

Yemin töreninden sonra çiçeği burnunda genç avukatlara  armağanları takdim edildi.

Törene genç hukukçuların ailesi ve avukatlar katıldı.