Yakın zamanda yapılan tadilatla modern bir tesis haline getirilen Hayal Park tesislerini denetleyerek, “Buraya büyük ve kilitli bir şikayet kutusu yaptırın. Halkımızın sorunlarını, taleplerini burada yazıp bana iletebileceği bir ortam hazırlayın. Şikayet kutusunun anahtarı bir tek bende olacak. Kutuyu açıp, hepsini tek tek ben okuyacağım” dedi.

5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA
Hayal Park tesislerinin, ailelerin huzurlu bir şekilde kullanabileceği, 5 yıldızlı otel konforunda yeniden dizayn ettikten sonra, halkın büyük ilgi gösterdiğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Halkımızın ilgisi gösteriyor ki, doğru ve güzel bir yatırım yapmışız. Halkımızın istekleri bizim için çok önemli. Bu istekleri karşılamak ve bir an önce yerine getirmek için ekiplerimiz mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

“ÇUKUROVALI HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK”
Belediye hizmetlerinde, yapılan tüm işlerde en iyiyi yapmaya çalıştıklarını belirten Başkan Soner Çetin, bugüne kadar yapılan hizmetlerden daha fazlasını 3 yılda yapmayı başardıklarını söyledi. Çukurova halkının istekleri doğrultusunda hizmet çalışmalarının aralıksız devam ettiğini vurgulayan Başkan Çetin, “Sosyal belediyecilik anlamında tarih yazdık. Kültür sanat etkinlikleri noktasında Türkiye’de örnek alınan bir belediye durumuna geldik. Mevcut belediye hizmetlerini de, en iyi şekilde yapmanın gururunu yaşıyoruz. Vizyon projelerimiz, Türkiye’nin dört bir yanında uygulanmaya başlandı. Tüm bunlar, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bu başarıda, en büyük katkı ise bizleri bu göreve seçen ve görevimiz süresince yanımızda olan halkımızındır” ifadesini kullandı.